Hogyan dolgozod fel,ha valaki levegőnek nézi a gyerekedet?
Figyelt kérdés
Párom lánya(25 éves)nem fogadja el a közös gyerekünket.Velünk normális,mint eddig,de a kisfiunkat levegőnek nézi,mintha ott sem lenne.Pedig egyébként imádja a gyerekeket.Páromék már rég elváltak,nem miattam,tehát ez nem lehet az ok. Ha valaki volt ilyen helyzetben,hogy viselkedtetek és hogy dolgoztátok fel anyaként,hogy valaki levegőnek nézi a gyereketeket?2022. ápr. 17. 22:37
1/26 anonim válasza:
Sehogy. Ezt nem lehet erőltetni. Maximum rakerdezni hogy konkrétan mi a gond.
2/26 anonim válasza:
Ha nem gondolod azt, hogy a gyereked a világ közepe, és mindenkinek kutya kötelessége pátyolgatni, meg szórakoztatni, akkor nincs is mit feldolgozni. Hogy mi a magyarázat, azt te tudod, de lehet, hogy a lány nem akarja, hogy ingyen baby sitternek nézzétek, vagy idegesítő a gyereked.
3/26 anonim válasza:
Talán úgy érzi, hogy az apja jobban szereti a közös gyereketeket, mint őt. Még mindig emberibb ez a reakció, mintha szemét lenne a gyerekkel vagy az apjával. Talán az apja beszélhetne vele, tisztázhatnának pár dolgot.
4/26 anonim válasza:
Mi az, hogy levegőnek nézi?
Nekigyalogol, fellöki? Mert akkor leordítanám a fejét.
Nem köszön neki? Mosolyognék rajta és magamban arra gondolnék, hogy ezzel csak magát minősíti.
Vagy csak nem akar vele játszani, foglalkozni? Mert akkor teljesen igaza van. Nem bébiszitter.
5/26 anonim válasza:
Mi van, ha csak egyszerűen nem tud egy csecsemővel mit kezdeni, esetleg megfogni sem meri? Én is imádom a gyerekeket, de szerintem nagyon udvariatlan dolog más gyerekét fogdosni, vagy kivenni a szülei kezéből, ameddig ezt valaki nem ajánlja fel én sosem kezdeményezek ilyesmit, lehet, hogy ő is így van vele. Beszélj vele!
6/26 anonim válasza:
Azon túlmenően, hogy ne bántsa a gyereket, semmilyen más elvárás nem támasztható vele szemben.
7/26 anonim válasza:
"A köles az összegyűlik a hasban.
Mondta a tanító néni, hogy a szegény afrikai gyerekek köleshasúak."
Ez volt az a pillanat, amikor eldöntöttem, hogy a kérdés kamu.
8/26 anonim válasza:
Egy kicsit gondolj bele az ő helyzetébe. 25 éves, maholnap ő is szül, és van egy 25 évvel fiatalabb testvére. És neki ezzel a helyzettel most kezdeni kellene valamit.
9/26 anonim válasza:
Bocsánatot kérek. Nem erre a kérdésre akartam írni a 7-es választ.
10/26 anonim válasza:
25 éves gondolom úgy sincs ott veletek mindig nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!