Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan dolgozod fel,ha valaki...

Hogyan dolgozod fel,ha valaki levegőnek nézi a gyerekedet?

Figyelt kérdés
Párom lánya(25 éves)nem fogadja el a közös gyerekünket.Velünk normális,mint eddig,de a kisfiunkat levegőnek nézi,mintha ott sem lenne.Pedig egyébként imádja a gyerekeket.Páromék már rég elváltak,nem miattam,tehát ez nem lehet az ok. Ha valaki volt ilyen helyzetben,hogy viselkedtetek és hogy dolgoztátok fel anyaként,hogy valaki levegőnek nézi a gyereketeket?
2022. ápr. 17. 22:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%
Sehogy. Ezt nem lehet erőltetni. Maximum rakerdezni hogy konkrétan mi a gond.
2022. ápr. 17. 22:42
 2/26 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem gondolod azt, hogy a gyereked a világ közepe, és mindenkinek kutya kötelessége pátyolgatni, meg szórakoztatni, akkor nincs is mit feldolgozni. Hogy mi a magyarázat, azt te tudod, de lehet, hogy a lány nem akarja, hogy ingyen baby sitternek nézzétek, vagy idegesítő a gyereked.
2022. ápr. 17. 22:50
 3/26 anonim ***** válasza:
89%
Talán úgy érzi, hogy az apja jobban szereti a közös gyereketeket, mint őt. Még mindig emberibb ez a reakció, mintha szemét lenne a gyerekkel vagy az apjával. Talán az apja beszélhetne vele, tisztázhatnának pár dolgot.
2022. ápr. 17. 23:20
 4/26 anonim ***** válasza:
86%

Mi az, hogy levegőnek nézi?

Nekigyalogol, fellöki? Mert akkor leordítanám a fejét.

Nem köszön neki? Mosolyognék rajta és magamban arra gondolnék, hogy ezzel csak magát minősíti.

Vagy csak nem akar vele játszani, foglalkozni? Mert akkor teljesen igaza van. Nem bébiszitter.

2022. ápr. 17. 23:26
 5/26 anonim ***** válasza:
80%
Mi van, ha csak egyszerűen nem tud egy csecsemővel mit kezdeni, esetleg megfogni sem meri? Én is imádom a gyerekeket, de szerintem nagyon udvariatlan dolog más gyerekét fogdosni, vagy kivenni a szülei kezéből, ameddig ezt valaki nem ajánlja fel én sosem kezdeményezek ilyesmit, lehet, hogy ő is így van vele. Beszélj vele!
2022. ápr. 17. 23:40
 6/26 anonim ***** válasza:
91%
Azon túlmenően, hogy ne bántsa a gyereket, semmilyen más elvárás nem támasztható vele szemben.
2022. ápr. 17. 23:49
 7/26 anonim ***** válasza:
7%

"A köles az összegyűlik a hasban.

Mondta a tanító néni, hogy a szegény afrikai gyerekek köleshasúak."

Ez volt az a pillanat, amikor eldöntöttem, hogy a kérdés kamu.

2022. ápr. 17. 23:51
 8/26 anonim ***** válasza:
85%
Egy kicsit gondolj bele az ő helyzetébe. 25 éves, maholnap ő is szül, és van egy 25 évvel fiatalabb testvére. És neki ezzel a helyzettel most kezdeni kellene valamit.
2022. ápr. 17. 23:55
 9/26 anonim ***** válasza:
75%
Bocsánatot kérek. Nem erre a kérdésre akartam írni a 7-es választ.
2022. ápr. 17. 23:59
 10/26 anonim ***** válasza:
84%
25 éves gondolom úgy sincs ott veletek mindig nem?
2022. ápr. 18. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!