Mit tegyek h megszunjon bennem ez az erzes?Szegyenlem magam
Figyelt kérdés
Parom es a testvere kozott 7 ev kulonbseg van, a szulok mindig is kulonbseget tettek a ket gyermek kozott,a nagy volt a minden mig a parom a rosz a haszontalan.Sajnos egy idore meg itt kell lakjunk,lett egy 10 honapos kislanyunk de en meg tanulok,kell a nagyszuloi segitseg(en reszemrol a szulok felejtosek mert haragszanak hogy a parom valasztottam) viszont ugy erzem ez a kulonbozes kemeny irigyseget szult bennunk,en es a ferjem-26 a ferjem 30 mig a tesoja es elettarsa 37 es 39,nyilvanvalp hogy nekik jobban megy,erettebbek mint mi.De ok ugy le is neznek minket,nem beszelgetunk csak ha nagyon muszaly egymassal most meg elinditottak a ceguket es latom a paromon h megviseli ahogy engem is.O nekik egyedul gyermekuk nincs,nem jott osze,viszont a mienket egyaltalan nem kedvelik,max unnepekkor ha jonnek es megfogjak,nyilt titok h vagynak nagyon gyermekre ..a lenyeg a kerdesben h ezekbe a jatszmakba ugy erzem lelkileg bele kerultunk mi is es en fokepp szeretnek megszabadulni az irigysegtol,szegyenlem magam rendesen ezert,tudnatok olysn gondolatokat irni amik segithetnek?Koszonom2022. ápr. 15. 12:18
41/44 anonim válasza:
Támasztotta volna fel apai nagyanyámat vagy mi? 30 éve halott volt mikor én születtem, anyai (tehát az ő anyja) nagyanyám meg akkor se jött volna ha fizetett volna. Messze lakott, meg nem is rajongott értünk. Okoskám.
42/44 anonim válasza:
És ha a kérdező csak otthon ült évekig, senkinek semmi köze hozzá. Attól még lehet jó anya, lehet jó munkaerő később. Ők úgy döntöttek, hogy gyerekkel kezdenek neki az életnek és ezért abszolút megérdemlik a tiszteletet. Ahogy az anyósáék is, hogy segítenek nekik.
Hogy jöttök ahhoz, hogy össze-vissza ítélkezzetek? Leírni hogy “hát nem kellett volna” baromira hasznos mondhatom.
Kérdező, egy épkézláb javaslatom nincs sajnos. Csak felidegesített ez a sok negatívkodás.
43/44 anonim válasza:
Az igazat írtuk le. Az szokott fájni....
44/44 anonim válasza:
42#
Valahogy itt mindannyiukból-tisztelet a kivételnek -, hiányzik az emberségesség.
Szerintem ez az oldal átka a pontozás miatt, mert ahogy elnézem még jó pontozást is kaptak.
Hát ennyi telik Tőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!