Mit tegyek h megszunjon bennem ez az erzes?Szegyenlem magam
Mit tegyél, hogy elmúljon az irigység érzés?
Elsősorban gondolkozz!
Gondold át a helyzeteteket.
Az, hogy a párod szülei megengedték, hogy még tanulóként hozzájuk költözz és az ő otthonukba gyermeket vállaljatok, szerintem nagyon szép gesztus. Irigylésre méltóan szerencsések vagytok, hogy befogadtak, ezért legyél hálás a párod szüleinek, küönösen úgy, hogy a saját szüleid elutasítóak.
Az, hogy a férjed testvére és az élettársa nem szimpatizálnak veletek, azt is meg lehet érteni, hiszen látod, még a kívülállóknak sem pozitív a véleménye arról, ahogy intézitek a dolgaitokat, különösen az ilyen mondatok "kell a szülői segítség". Őszintén? Én sem repesnék az örömtől, ha a gyerekem összejönne egy olyan párral, akinek 0 az egzisztenciája, 26 évesen még tanul, de az az első, gyereket szül, miközben még nálam laknak.
Nekem ez a kedvencem:
ja es anyosomek kertek hogy hozzuk osze azt a gyermeket miutan megtudtak hogy nalam problemak vannak mert erosen vagytak gyerekre.
Mint valami suttyó cigánycsalád, tiszta kabaré :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!