Mit tegyek h megszunjon bennem ez az erzes?Szegyenlem magam
De sok szemet ember van komolyan. Nem kell diploma a gyerekhez de komolyan. Attol még lehet nagyon jo ember meg anyuka hogy nibcs diplomaja. A nok regen is otthon voltak gyerekkel. Nem kellett erteniuk semmihez csak a gyerekkel meg a haztartassal foglalkoztak. Miert kell bantani a kerdezot?
Szerintem probalj a sajat eletetekre koncentralni, hogy Te ne legyel olyab mint ok egyszer fent egyszer lent. Lasd a covid mennyi embert tonrketett hiaba eltek elotte jol. Szepen bezarhattak a boltot sokan. Nemtudni ki mikor miLen helyzetbe kerul.
Agyam eldobom milyen emberek valaszolnak ide😀
Es ha gyarba fog menni dolgozni?
Aki gyarba dolgozik annak ne is lehessen gyereke? Csak az okostojasoknak?
Kulomben nemhiszem hogy no letere annyira fontos lenne hol dolgozik,meg mennyit tanul, normalisabb helyeken nem a no dolga penzt keresni
😂
34, nincs baj a gyárral sem.
De 24 éves koráig semmit nem csinált ezek szerint. Ott kezdett dolgozni. Nyilván nem egyetemre járt, akkor nem gyest kapna, hanem diplomás gyedet.
Középiskola? Rég végeznie kellett, éveket kellett volna dolgoznia. Jó eséllyel az egy év munka sem igaz, mert ha csak a gyerek miatt hagyta abba a sulit és ment el dolgozni, adott nyilván azért tette, hogy legyen pénzbeli ellátása (csed, gyed), de csak gyest kap. 1 év munka után nem az járna.
Okj? Az mellett óta munka van.
Érdekes, hogy arra valahogy nem bír válaszolni, mit tanult.
Nekem nagyon nem jön össze a történet. De úgy kell nekem, miért gondolkodok azon, amit olvasok.
Okes, de miert az o dolga ez? 😂
Van annak a gyereknek apja is.
Hat gratulalok hogy inkabb egy idegenre bizott mint a mamadra😀
Osszetarto csalad lehettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!