Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Éreztétek már azt hogy felesle...

Éreztétek már azt hogy feleslegesek vagytok a családotokba?

Figyelt kérdés
A bátyám, a nővérem és a szüleim így négyen nagyon szép család voltak. Pont a szüleim vágya, két gyerek, egy fiú egy lány, 3 év különbséggel. Majd 2 évre rá én becsúsztam, véletlen baba voltam, nem akartak, csak anyu nem hisz az elvetetésben, ilyesmiben. Szóval a bátyám szuper, elvégezte az egyetemet nagyon sikeresen, a szüleim támogatásával, most dolgozik, és szép, és kedves, és egy tünemény menyasszonya van. A nővérem egyetemista, már egyedül él, nagyon sok barátja van, többek között az én volt barátommal jár éppen. (A srácnak igazából a szebb és arányosabb verzióm tetszett…). A szüleim mind a kettejükre büszkék, támogatják őket mindenben kb. Én még gimis vagyok, otthon lakom, velem nagyon szigorúak, meg lényegében leszarnak. Ma lettem 18 a szüleim a bátyáméknál vacsoráznak éppen, itthon várt a nagy semmi, mikor hazaértem. A barátaim fele csak a nővéremmel akar jóban lenni, egy jó barátnőm van, de ő éppen szerelmes, szóval sosem ér rá. Engem gyakran elfelejt a családom. Ha megkérem esetleg őket hogy valaki eljönne-e értem a suliba rendszerint elfelejtik vagy minimum 30 percet késnek. Én tudom hogy nem vagyok olyan mint a tesóim, de nem nagyon szeretek ennyit egyedül lenni.😅 Valamint hétvégente mindig látom a volt “nagy szerelmem” (ez viccesen hangzik), a nővéremmel az oldalán. A bátyám tökéletes esküvő előtti izgalmát is látom. Én pedig tudom hova szeretnék menni egyetemre, de a szüleim nem engedik, senki nem jöhet hozzám, és stb.

2022. ápr. 5. 20:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
61%

Mar ott gyanús, h egy normalis csaladban nem kötik a gyerek orrara h becsúszott...

Vagy lehet h ő kepzeli be maganak utólag...

2022. ápr. 6. 09:16
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Drágám én egy szem gyerekként éltem át ugyanezt.
2022. ápr. 6. 10:05
 23/24 anonim ***** válasza:
34%

Egész életemben ezt érzem, hogy csak felesleges kolonc vagyok a családban.

A nővéreim mind elértek valamit az életükben, én meg közel harminc évesen is ugyanolyan lúzer vagyok, mint tiniként is...

Egy buta betanított munkás vagyok. Sosem volt még fél évnél hosszabb tartó kapcsolatom sem, mert a nők is mindig csak kihasználtak, megaláztak a butaságom miatt...

Próbáltam szakmát csinálni, de ott is csak gúny tárgya voltam, olyan ügyetlen voltam...

A családban is mindigis én voltam a hülyegyerek, aki semmihez nem ért, amibe belefog csak elrontja...

Tudnám, mi a fenéért nem pusztulok már el...

2022. ápr. 6. 10:22
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

24.: Hagyd ott őket a francba! Persze, hogy mindent elrontasz, ha ilyen lehúzó és mérgező emberekkel vagy!

21.: Micsoda kérdés, még jó, hogy jobb lett volna, ha idegen teszi! Egy testvértől ez egy hatalmas árulás, az undorító sz.rember bizonyítvány kiállítása magáról!

2022. ápr. 6. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!