Éreztétek már azt hogy feleslegesek vagytok a családotokba?
Mar ott gyanús, h egy normalis csaladban nem kötik a gyerek orrara h becsúszott...
Vagy lehet h ő kepzeli be maganak utólag...
Egész életemben ezt érzem, hogy csak felesleges kolonc vagyok a családban.
A nővéreim mind elértek valamit az életükben, én meg közel harminc évesen is ugyanolyan lúzer vagyok, mint tiniként is...
Egy buta betanított munkás vagyok. Sosem volt még fél évnél hosszabb tartó kapcsolatom sem, mert a nők is mindig csak kihasználtak, megaláztak a butaságom miatt...
Próbáltam szakmát csinálni, de ott is csak gúny tárgya voltam, olyan ügyetlen voltam...
A családban is mindigis én voltam a hülyegyerek, aki semmihez nem ért, amibe belefog csak elrontja...
Tudnám, mi a fenéért nem pusztulok már el...
24.: Hagyd ott őket a francba! Persze, hogy mindent elrontasz, ha ilyen lehúzó és mérgező emberekkel vagy!
21.: Micsoda kérdés, még jó, hogy jobb lett volna, ha idegen teszi! Egy testvértől ez egy hatalmas árulás, az undorító sz.rember bizonyítvány kiállítása magáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!