Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Éreztétek már azt hogy felesle...

Éreztétek már azt hogy feleslegesek vagytok a családotokba?

Figyelt kérdés
A bátyám, a nővérem és a szüleim így négyen nagyon szép család voltak. Pont a szüleim vágya, két gyerek, egy fiú egy lány, 3 év különbséggel. Majd 2 évre rá én becsúsztam, véletlen baba voltam, nem akartak, csak anyu nem hisz az elvetetésben, ilyesmiben. Szóval a bátyám szuper, elvégezte az egyetemet nagyon sikeresen, a szüleim támogatásával, most dolgozik, és szép, és kedves, és egy tünemény menyasszonya van. A nővérem egyetemista, már egyedül él, nagyon sok barátja van, többek között az én volt barátommal jár éppen. (A srácnak igazából a szebb és arányosabb verzióm tetszett…). A szüleim mind a kettejükre büszkék, támogatják őket mindenben kb. Én még gimis vagyok, otthon lakom, velem nagyon szigorúak, meg lényegében leszarnak. Ma lettem 18 a szüleim a bátyáméknál vacsoráznak éppen, itthon várt a nagy semmi, mikor hazaértem. A barátaim fele csak a nővéremmel akar jóban lenni, egy jó barátnőm van, de ő éppen szerelmes, szóval sosem ér rá. Engem gyakran elfelejt a családom. Ha megkérem esetleg őket hogy valaki eljönne-e értem a suliba rendszerint elfelejtik vagy minimum 30 percet késnek. Én tudom hogy nem vagyok olyan mint a tesóim, de nem nagyon szeretek ennyit egyedül lenni.😅 Valamint hétvégente mindig látom a volt “nagy szerelmem” (ez viccesen hangzik), a nővéremmel az oldalán. A bátyám tökéletes esküvő előtti izgalmát is látom. Én pedig tudom hova szeretnék menni egyetemre, de a szüleim nem engedik, senki nem jöhet hozzám, és stb.

2022. ápr. 5. 20:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Boldog szülinapot!!! :)

Mi az, hogy nem mehetsz?? Felnőtt vagy, te döntesz! Spórolj addig is és csendben tanulj jól mígők magukkal elvannak! Az ösztöndíjakból simán elleszel, én is így csináltam magamnak szép életet! Pasit meg majd fogsz egyetemen! ;)

2022. ápr. 5. 20:26
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

A saját lábadra kell állnod. Mert ahogy látom, senkire nem számíthatsz. És el kell engedned ezeket a kamukapcsolatokat az életedből. A nővéred lazán ráment a szerelmedre, ami undorító. Legalább ne reklámozná.

Nem mondom, hogy beszélj a szüleiddel, mert valószínűleg hasztalan lenne.

Boldog szülinapot!

2022. ápr. 5. 20:30
 3/24 anonim ***** válasza:
27%
Hamupipőke story, 27. Epizód
2022. ápr. 5. 20:47
 4/24 anonim ***** válasza:
87%

Ha ez komoly, akkor a nővéred elég nagy gyík. Hogy lehet rámenni a volt barátodra?! Nem volt más kan a környezetében? Pofám nem lenne.

Ha ez igaz, akkor tényleg elég rossz neked és szerintem menj mielőbb koliba, de nekem picit kamunak tűnik..18. szülinapon az első dolgod ide írni..nekem se volt egy nagy szám, de nem a GYIK-en lógtam.

2022. ápr. 5. 21:08
 5/24 anonim ***** válasza:
18%

#4; az hát! Kamu.

Mindig túltolják a törtenetet, túlbsok sztereotípiát halmoznak bele... 🤣

2022. ápr. 5. 21:29
 6/24 anonim válasza:
90%
én is rosszul érzem magam a családban mert a nővérem és az öcsém is nagy sikereket értek el eddig én nem vagyok semmiben sem jó + depressziós is vagyok, velem csak a baj van mindig, úgy érzem, nem vagyok odavaló és engem nem szeretnek, jobban örültek volna valaki másnak. sokáig próbáltam változni de egyszerűen nem megy. sajnos ez az én hibám. Boldog születésnapot és kitartást!
2022. ápr. 5. 21:29
 7/24 anonim válasza:
100%
Hát a történethez nem nahyon zudok mit szólni, csak annyit, hogy nagyon siess el onann, de nagyon boldog születésnapot!!!:) és ne szomorkodj!
2022. ápr. 5. 21:42
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Nővéred jó nagy gerinctelen kis rinó... Tagadd meg őket, miután elköltözöl. Meglásd, ha majd megy a szekér kúszni fognak utánad, de akkor már rájuk se nézz. Amúgy meg Isten éltessen!
2022. ápr. 5. 22:08
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
🙂 Boldog születésnapot! 🙂
2022. ápr. 5. 22:19
 10/24 anonim ***** válasza:
54%
Nem túl hihető a sztori. Viszonylag ritka, hogy egy pasi egyik percben egy önbizalomhiányos kis gimissel jár, utána meg 2 perc múlva az egyetemista nővér vőlegénye. Ennél a pontnál siklott ki a sztori, pedig esküszöm meghatódtam, és már majdnem elhittem azt is, hogy a család ujjongva támogatja azt a nővért, akit minden normális ember élve ásna el a kert végében.
2022. ápr. 5. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!