Éreztétek már azt hogy feleslegesek vagytok a családotokba?
Boldog szülinapot!!! :)
Mi az, hogy nem mehetsz?? Felnőtt vagy, te döntesz! Spórolj addig is és csendben tanulj jól mígők magukkal elvannak! Az ösztöndíjakból simán elleszel, én is így csináltam magamnak szép életet! Pasit meg majd fogsz egyetemen! ;)
A saját lábadra kell állnod. Mert ahogy látom, senkire nem számíthatsz. És el kell engedned ezeket a kamukapcsolatokat az életedből. A nővéred lazán ráment a szerelmedre, ami undorító. Legalább ne reklámozná.
Nem mondom, hogy beszélj a szüleiddel, mert valószínűleg hasztalan lenne.
Boldog szülinapot!
Ha ez komoly, akkor a nővéred elég nagy gyík. Hogy lehet rámenni a volt barátodra?! Nem volt más kan a környezetében? Pofám nem lenne.
Ha ez igaz, akkor tényleg elég rossz neked és szerintem menj mielőbb koliba, de nekem picit kamunak tűnik..18. szülinapon az első dolgod ide írni..nekem se volt egy nagy szám, de nem a GYIK-en lógtam.
#4; az hát! Kamu.
Mindig túltolják a törtenetet, túlbsok sztereotípiát halmoznak bele... 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!