Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Éreztétek már azt hogy felesle...

Éreztétek már azt hogy feleslegesek vagytok a családotokba?

Figyelt kérdés
A bátyám, a nővérem és a szüleim így négyen nagyon szép család voltak. Pont a szüleim vágya, két gyerek, egy fiú egy lány, 3 év különbséggel. Majd 2 évre rá én becsúsztam, véletlen baba voltam, nem akartak, csak anyu nem hisz az elvetetésben, ilyesmiben. Szóval a bátyám szuper, elvégezte az egyetemet nagyon sikeresen, a szüleim támogatásával, most dolgozik, és szép, és kedves, és egy tünemény menyasszonya van. A nővérem egyetemista, már egyedül él, nagyon sok barátja van, többek között az én volt barátommal jár éppen. (A srácnak igazából a szebb és arányosabb verzióm tetszett…). A szüleim mind a kettejükre büszkék, támogatják őket mindenben kb. Én még gimis vagyok, otthon lakom, velem nagyon szigorúak, meg lényegében leszarnak. Ma lettem 18 a szüleim a bátyáméknál vacsoráznak éppen, itthon várt a nagy semmi, mikor hazaértem. A barátaim fele csak a nővéremmel akar jóban lenni, egy jó barátnőm van, de ő éppen szerelmes, szóval sosem ér rá. Engem gyakran elfelejt a családom. Ha megkérem esetleg őket hogy valaki eljönne-e értem a suliba rendszerint elfelejtik vagy minimum 30 percet késnek. Én tudom hogy nem vagyok olyan mint a tesóim, de nem nagyon szeretek ennyit egyedül lenni.😅 Valamint hétvégente mindig látom a volt “nagy szerelmem” (ez viccesen hangzik), a nővéremmel az oldalán. A bátyám tökéletes esküvő előtti izgalmát is látom. Én pedig tudom hova szeretnék menni egyetemre, de a szüleim nem engedik, senki nem jöhet hozzám, és stb.

2022. ápr. 5. 20:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
55%
Csak a lezárást kéne odaírni a végére pl itt a vége...
2022. ápr. 5. 23:54
 12/24 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk ha én lennék az anyuka és tényleg teljes szívemből utálnám a kisebbik lányomat és imádnám a nagyobbat, akkor még rémálmomban sem képzelnék el egy olyan vőlegényt a nagyobbik lányom mellé, aki múlt héten még a kisebbik lányomat kezelgette. Ez aztán a megbízható álomvő. Jövő héten ki jön, én vagy a dédi?
2022. ápr. 6. 00:01
 13/24 anonim ***** válasza:
6%
12.: Miért utálná bárki a saját gyerekét? Akkor miért szülte meg, vagy ha már késő volt, adhatta volna örökbe.
2022. ápr. 6. 00:04
 14/24 anonim ***** válasza:
91%
Vőlegényről szó sem volt, a bátyó készül esküvőre. A ribi nővér "csak" felszedte az expasit.
2022. ápr. 6. 00:24
 15/24 anonim ***** válasza:
92%
Igen:(
2022. ápr. 6. 01:02
 16/24 A kérdező kommentje:
Igazából a nővéremnek nem a vőlegénye, csak otthon bemutattam a barátom egy hónap járás után, mert nyaggattak, majd rá két hónapra a srác a semmiből szakított, elvileg “találkozott valakivel”, aki hamar ki is derült hogy a nővérem. Akkor találkoztak amikor hazavittem bemutatni, és azóta randiznak, együtt vannak.
2022. ápr. 6. 06:29
 17/24 anonim ***** válasza:
19%

De abberált, beteg dolog, hogy a nővéred az exeddel jár...

Ő jól járt, mert össze tud hasonlítani titeket, hogy kivel jobb a kufirc... Két lyukat is betömött az övén!

Valljuk be! Minden férfi vágyik erre, hogy a barátnője húgát/nővérét is "felpróbálhassa"!😂😂

2022. ápr. 6. 06:57
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem semmi a nővéred...! Ez nem testvér!!! Azért ehhez pofa kell, hogy lenyúlja egy csaj a húga pasiját...

Felfordul a gyomrom...

2022. ápr. 6. 06:59
 19/24 anonim ***** válasza:
68%
#10: tegnap már írtam, hogy túl sok a végletes, szélsőséges sztereotípia, még szappanoperában is túlzás lenne egy ilyen "állatorvosi ló" sztori. :-D
2022. ápr. 6. 08:31
 20/24 anonim ***** válasza:
79%

12-es: pedig van olyan anyuka, aki szívesen fogadta volna a nagyobbik lányának férjét, úgy, hogy ettől a kisebbik lánya férje lesz. Tudok ilyet.

Másik oldala a dolognak: ha a nővéred és a volt pasid egymásba szerettek, de nagyon (mert ilyen is van), akkor udvariasságból szenvedjenek tovább? Vagy a volt pasid képmutatóan maradjon melletted, miközben a nővéredet szereti? Ezt akarnád? Ez hazugságban élés lenne.

Az jobb lenne, ha egy idegen csavarta volna el a fejét? Mindenképpen ez lenne a végeredmény.

A családból való kirekesztésről is tudnék beszélni, tíz évig ki voltam rekesztve, csak tudnám, miért. Ugyanakkor egy viselkedni nem tudót meg pátyolgattak. Most valami miatt békülnének, de nem kellenek. Sokkal jobb volt nélkülük.

2022. ápr. 6. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!