Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Csak én érzem úgy, hogy nem...

Csak én érzem úgy, hogy nem érdemli meg a segítséget? 25./F

Figyelt kérdés

Van egy 18 éves önfejű testvérem aki kitalálta, hogy ő tippmixből akar meggazdagodni és, hogy azt a 100.000 forintját ami van azt ő ebbe rakja mert, hogy majd milyen jó lesz.

Én egy időben nagyon benne voltam a sportfogadásban és nyereségesen is szálltam ki belőle csak aztán idővel rájöttem, hogy nekem nincsen akkora tőkém, hogy ezt olyan szinten csináljam, hogy értelme legyen és azért, hogy a jelenlegi havi keresetemhez átlagban hozzádjak plussz egy 20 vagy 30 ezer forintot úgy voltam vele, hogy nem ezen fog múlni az életem szóval kiszálltam belőle.

Na most én mondtam az öcsémnek, hogy ezt úgy ahogy van verje ki a fejéből mert nagyon hamar el fogja veszíteni a pénzt.

Ha minden áron akar valamit akkor adja oda ezt a pénzt nekem beszállok újra ebbe az egészbe és segítek neki hosszútávon profitot hozni amennyire lehet ennyi pénzből és, hogy az a pénz akkor az övé lesz majd ha kiakarja venni. Én ugye nagyon benne voltam ebbe szóval tudtam azt nagyjából, hogy kiknek a tippjeit kell megfogadni ahhoz, hogy hosszútávon nyerő legyen a dolog.

Csináltam is eddig 3 hónap alatt a 100.000-ből 175.000-ret neki.

És aztán ma pedig elkezdett nekem beszólni, hogy mi az, hogy csak ennyit nyertem 3 hónap alatt, hogy ez két bulira se elég meg stb.

Elkezdtem vele vitatkozni, hogy ez nem így megy nem leszel egyik napról a másikra milliomos és ilyen célokat nem is szabad kitűzni hanem egy szigorú bankroll managementel minimalizálni kell a csőd esélyét és mellete törekedni arra, hogy profitod legyen és ha ezt így folytatod mindjárt nem segítek neked te hálátlan p.cs hanem veszítsd el azt is amit megnyertem neked.

Erre oda ült a géphez, hogy menjek el onnan és majd ő megmutatja, hogy igenis lehet hatalmas összegeket nyerni rövid időn belül.

Fogta a teljes nyereséget és feltette egy 15-ös szorzós szelvényre.

Elment.

Én ekkor már hazamentem én ugye már külön élek csak gyakran járok vissza és sírva hív a telefonba, hogy segítsek neki mégegyszer mert elment és, hogy nekem volt igazam.

De megmondom őszintén ha így becsüli meg az ember segítségét, hogy egy pillanat alatt eljátsza azt amit az ember jó szándékból felépít neki akkor nem érdemel segítséget.

75.000 forintot csak úgy eljátszott mert, hogy ő majd tudja.

2022. jan. 6. 22:20
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

40-es nem szó nincsen erről csak egy kommentre reagáltam, hogy valaki szerint én is játszani akartam csak felelősség nélkül és nem a saját pénzemen.

Erre írtam azt, hogy bocsánat, hogy segíteni akartam neki, hogy ne menjen el a pénze pár pillanat alatt.

2022. jan. 7. 16:41
 42/52 A kérdező kommentje:

Nem akarom magam reklámozni mivel nem tippadó vagyok.

Én amikor nagyon benne voltam ezekbe akkor vettem a tippeket mindig. A mentorommal ketten csináltuk.

Ő bejelentkezett a csoportba és én a tippekkért cserébe fizettem a tagdíj felét neki és közösen használtuk így a csoportot, együtt néztük rajta a tippeket.

18 éves koromtól 23 év koromig dolgoztunk együtt és átlagban ha mínuszokat és a plusszokat átlagolom nagyjából minden hónap 20-30% plussz volt havonta ami akkor már annyira nem érdekelt a végén ezért kiszálltam.

2022. jan. 7. 16:54
 43/52 anonim ***** válasza:
88%

Nyilvánvalóan hazudsz. Nem letezik olyan tippado aki minden honapban kepes profitot termelni. Masik dolog ha valoban penzt aldozol tippvetelre, ami onmagaban gyokerseg, vicces hogy pontosan nem kovetted az eredmenyesseget es hogy havi!! 20-30% allitolagos profitot megunsz. Nincs olyan befektetes a vilagon ami havonta garantaltan 20%ot hoz.

Tudod mi a tippadok99%a? Statisztikahamisito bohocok. Nagy tudas kell 27 jo es 3rosdz tippet egy excel tablazatba utolag felvezetni, majd tiltogatni az elegedtlen becsapott ugyfeleket.

Amit csinalnak az nalam bcs, minimum csalas. Folytatolagosan, uzletszeruen, nagy erzekre elkovetve. Csoda hogy a torveny ezt hagyja

2022. jan. 7. 18:25
 44/52 A kérdező kommentje:

Voltak bukó hónapok és voltak nyerő hónapok is.

Az egészet átlagolva volt 20-30 százalék profit.

Kisebb tétettekkel játszottam nem én is kb 100.000 forintal forgattam.

Nem volt egy hű de nagy bevétel ezért kiszálltam mert nagyban nem akartam már csinálni ennyi.

2022. jan. 7. 18:32
 45/52 A kérdező kommentje:

Voltak bukó hónapok és voltak nyerő hónapok is.

Az egészet átlagolva volt 20-30 százalék profit.

Kisebb tétettekkel játszottam**** én is kb 100.000 forintal forgattam.

Nem volt egy hű de nagy bevétel ezért kiszálltam mert nagyban nem akartam már csinálni ennyi

2022. jan. 7. 18:33
 46/52 A kérdező kommentje:

Van egy olyan szabály tudod, hogy annyival játsz amit nem sajnálsz hogyha elmegy.

És ha én nagyobba csináltam volna akkor jobban fàjtak volna a bukók amiket már azért sajnáltam volna de viszont így ez a plussz 20-30 ezer forintra már nekem nem volt égető szükségem

2022. jan. 7. 18:38
 47/52 anonim ***** válasza:
80%

Megint megmagyarazod.. ha akkora kiralyok a tippek hogy 30%ot hoznak rovid ido alatt akkor ne gyere nekem azzal hogy fajtak volna a buko honapok nagyobb tetnel..

Ha tudom valamirol hogy hosszabb tavon 30%ot hoz akkor nem parazok azon h neha neha becsuszik 3gy kis downswing.. ahogy a btcbe befektetok se rohannak kivenni a penzt ha egy egy nap 10%ot esik az arfolyam, mert szinte tudni valo hogy vissza fog erosodni.

Ha akkora kiraly vagy, nevesitsd a tippstert. Gondolom vagy bekamuzol egy regen megbukott bohocot vagy megtagadod a valaszt.

[link]

[link]

Aztan megsem kezdek kamu kerdeseket kiirni es nem tartom magam uberkiralynak mert nyertem. Nem is hazudom azt hogy mindig nyerek es hogy ekkora zseni vagyok

2022. jan. 7. 19:34
 48/52 A kérdező kommentje:

Csak egy kérdés utolsó nem lehet az embernek saját döntése, hogy belerak 1-2 millió forintot kezdő banknak vagy pedig nem?

Én döntöttem és úgy voltam vele, hogy kicsiben már nem akarok nyerészkedni és nagyban pedig nem akarok rizikót vállalni.

2022. jan. 7. 19:49
 49/52 A kérdező kommentje:

Senki nem tartja itt magát überkirálynak csak feltettem egy kérdést amiben elmondtam, hogy én mit csináltam és a tesóm mit csinált.

De egyébként ne haragudj egy kérdés ha már itt überkirályozunk.

Akkor most itt ki az aki jót csinált most őszintén?

A tesóm aki eljátszotta egy szelvényen a teljes nyereséget?

2022. jan. 7. 19:52
 50/52 anonim ***** válasza:
60%

Ha a kezdeti 100 rugó mellé a nyereséget minden hónapban visszaforgatod, akkor havi 20% nyereséggel 2 év alatt 8 millió Ft-ra, 3 év alatt 71 millióra tehettél volna szert. De te mégsem tetted, miért is nem? Mert csak, nem volt kedved?

Ha akkora zseni vagy, hogy képes vagy havi átlag 20% hozamra (a befektetők között ez már a "világhíres bróker a cnbc-n osztja az észt esténként" kategória lenne), akkor kizárt dolog, hogy a kamatos kamat lényegét ennyire ne tudd átgondolni. Tehát nagy valószínűséggel kamu a sztori.

2022. jan. 7. 19:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!