Kaphatok-e segítséget vagy mennyek el egy melegebb éghajlatra ?
A testvérem (nő) elkezdett az utóbbi idődzakban elég keményen Animét nézni , és egyre többet és egyre erőszakosabbakat néz . Pl.:
Kakegurui (vagy valami ilyesmi) , stb... Tudnátok-e segíteni , hogyan lehetne kikúrálni ebből ?
Igen költözés. Most!
Nem csak vicc volt.
Na nincs vele semmi baj. Hagyd amúgy meg az gyenge a Kakegurui. Ennél van erősebb Pl Death note
Annyit móndok hogy azért nézz utána mit nézz!Mert vanak amiket még kell mondani neki hogy nem ezt nem nézheted meg.
Ha még csak 12 alatt van akor ezeket nem láthatja
Deth Note
Mirai nikki
Anthor
Gosth Hound
Black Bluter
The promis neverland
Tokyo revengers
Blood•c
Blood +
Gosick
Atact on titan
Bogiepop Panthom
Tokyo majin
Hát nézél utána.
Először is, mi a baj a Kakeguruival? Értem én, hogy nem a legdurvább az "erőszakos" animék között, de az miért gond? Én pl nagyon szeretem, többször is láttam már. Nyilván nem egy Elfen lied, Blood c/+, Shiki, Another, Ousuma game, és még sorolhatnám kategória, de szerintem nagyon is élvezhető.
Másodszor pedig , ha 17 éves, had nézzen már azt, amit akar. Megütnie nyilván nem kellett volna, de miért szólsz bele az ízlésébe? Ha ő szereti a műfajt, had nézze. Én is szeretem és rajtam kívül még sokan mások, mégse vagyunk utolsó, beteg elméjű emberek, akiket meg kell menteni. Szerintem ő se szól bele abba, amit te nézel, ha pedig igen, neki se kéne. Az animék sok mindenre megtaníthatnak és intenzív érzelmeket, értékeket közvetítenek. 20 éves vagyok és éppen most fejeztem be egy animét. Azért is vagyok az oldalon, mert kiírtam egy kérdést, hogy ajánljanak még, mert én kifogytam. Egy száz szónak is egy a vége, szerintem hagyd rá, hogy mi köti le és te nézz azt, amit szeretnél. Ha neki ez a kikapcsolódás, jó szórakozást neki.
Háát, sehogy kb.
Lehetne magyarázni, h idő pocsékolás bámulni a képernyőt, h ne kelljen gondolkodni, azon, h szar az élete, és vmit csinálni kéne, és nem csak passzívan elszenvedni az életet. Hogy veled megtörténnek a dolgok (vagy épp semmi nem történik), és nem te alakítod a dolgaidat.
DE...ahogy egy alkoholistát sem lehet észérvekkel lebeszélni az ivásról, úgy valszeg a nővéredet sem lehet meggyőzni, h hagyja abba ezt a baromságot. Az ő élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!