11/45 anonim válasza:
Láttam és azóta is látom, de mi mindketten lányok vagyunk.
Ha fiú testvérem lenne, biztos, hogy nálunk csak nagyon kicsiként lett volna megengedett, mert a szüleim ebben eléggé határozott állásponton vannak. Nálunk nincs meztelenkedés ellenkező nemű családtagok között.
12/45 anonim válasza:
Én is láttam az öcsémet, neki gyerekkènt kifejezetten voltak kuki, és popsimutogató hajlamai, mára szerencsére kinőtte.
13/45 anonim válasza:
#11: a szüleid sem meztelenkednek egymás előtt? :D
14/45 anonim válasza:
Igen és mi néha "segítünk" is egymáson. Behatolás nincs, de orális kényeztetés, és kézmunka igen. Ebben semmi rossz nincs, szeretjük egymást és törődünk egymással. Igen, mindketten tudjuk, hogy tabu amit csinálunk. Nem, nem vagyunk szerelmesek. Igen, titokban tartjuk. Igen, mindketten egészséges, normális felnőtt emberek vagyunk akik tisztában vannak azzal, hogy ezt soha nem vállalhatjuk fel. Mindketten a tökéletes testi ideáljai vagyunk egymásnak, és ha épp nincs párkapcsolatunk, akkor a szükségleteket egymáson vezetjük le.
15/45 anonim válasza:
a keresztanyamat is lattam anno, jo nagy feszes csocsei voltak meg akkor lattam eloszor borotvalt puncit. Lehettem vagy 10 eves. Jo sokaig vertem utana a f4szomat!
16/45 anonim válasza:
"Igen, mindketten egészséges, normális felnőtt emberek vagyunk..."
Ezt azért vitatnám.
17/45 anonim válasza:
XDDDDDDDDD 14&15 de jót nevettem
20/45 anonim válasza:
A #15-ösnek megártott a Hangyák a gatyában c. film. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!