Hogy viszonyulnál a bátyádhoz ha kiderülne, hogy megütötte a feleségét?
Figyelt kérdés
Tegnap kora este nálunk voltak a bátyám és a sógornőm. Igazából jellemző rájuk, hogy gyakran összekapnak, és tegnap is összevitatkoztak valamin és félrevonultak tovább vitatkozni. És ebből hallottam, hogy a sógornőm azt hozta fel, hogy valamikor bátyám megütötte, aki nem is tagadta. Az nem derült ki, hogyvez egyszer vagy többször történt, de az egyértelműen kiderült hogy minimum egyszer megtörtént.2022. jan. 1. 10:37
21/24 anonim válasza:
"Egyetlen eset, a jogos önvédelem kivételével, ha a nő kezében kés/fegyver van, de akkor is csak azonos szintű önvédelem"
Anyámat, aki 4x volt férjnél, mindegyik férje megütötte meg verte.
Ott voltam gyerekként, amikor ököllel verte ki apám fogát, meg akkor, amikor egy órás őrült üvöltözés, provokáció után összetörte apám szemüvegét. Néha igenis érthető, ha megütnek valakit, még akkor is, ha nő az illető.
22/24 anonim válasza:
Előző vagyok. Még mielőtt belekötnek, nem azért ütötte meg mindegyik férje, mert mindegyik egy szadista állat volt, hanem azért, mert mindegyiket addig provokálta, amíg már nem tudtak mást tenni, csak ezt.
24/24 anonim válasza:
Nagyon elitélendő, ha megüti a feleségét, felháborító!
Ha az enyémnek ad egyapró pofont amikor hisztériás rohama van, nem elítélendő cselekedet helyesen teszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!