Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy viszonyulnál a bátyádhoz...

Hogy viszonyulnál a bátyádhoz ha kiderülne, hogy megütötte a feleségét?

Figyelt kérdés
Tegnap kora este nálunk voltak a bátyám és a sógornőm. Igazából jellemző rájuk, hogy gyakran összekapnak, és tegnap is összevitatkoztak valamin és félrevonultak tovább vitatkozni. És ebből hallottam, hogy a sógornőm azt hozta fel, hogy valamikor bátyám megütötte, aki nem is tagadta. Az nem derült ki, hogyvez egyszer vagy többször történt, de az egyértelműen kiderült hogy minimum egyszer megtörtént.

2022. jan. 1. 10:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
Nem neked panaszkodott a sógornõd, igy még leszidni sem lehet a bátyádat?!Elitélendõ amikor egy férfi letámad egy nõt, kihasználva a gyengeségeit.De az a nõ is elitélendõ aki a férfit letámadja.
2022. jan. 1. 11:50
 12/24 anonim ***** válasza:
38%
Azt gondolnám a sóginőről h micsoda tarhonyamariska h nem volt képes a büdös valogát negvédeni de anno habzó szájjal pijjogott h ő is egyenjogú a hímekkel.
2022. jan. 1. 12:37
 13/24 anonim válasza:
11%
Elbeszélgetnék vele.
2022. jan. 1. 12:58
 14/24 anonim ***** válasza:
17%
Többé nem lenne a testvérem!
2022. jan. 1. 13:10
 15/24 anonim ***** válasza:
45%
Ugyanúgy mint eddig. Ő életük, ők élik meg egymással a dolgokat és nem én velük. Attól, hogy ő megütötte a feleségét, az engem hol érint. Attól még ő ugyanúgy a testvérem és mindenben támogatnám. Ettől a család a család és nem attól, ha vki hibát követ el, akkor azon nem segítünk.
2022. jan. 1. 14:19
 16/24 anonim ***** válasza:
70%
Nem normális aki nőt megüt.
2022. jan. 1. 14:59
 17/24 anonim ***** válasza:
65%

Mindegy mi az előzmény nincs joga se férfinak sem nőnek kezet emelni a másikra.NEM VAGYUNK ÁLLATOK.(Igaz lassan különbül élnek mint mi emberek ők csak akkor ölnek ha éhesek vagy ha védeni kel magukat),Csalódást éreznék vele kapcsolatban.Elmondanám neki hogy így ez méltatlan élet.Ha nem tudnak egymással êlni el kéne gondolkodni a váláson.Igaz ez részedről kényes téma.

Úgy gondolom ez igazából nem a te feladatod hisz ebbe beleszólási jogod nincs.

2022. jan. 1. 15:10
 18/24 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem beszélnék vele erről, hogy mi történt. Ha tényleg a bátyàd ment neki, akkor javasolnám, hogy vegyen részt valami dühkezelési kurzuson, esetleg menjen(ek) el pszichológushoz.

Az biztos, hogy egyiküknek sem jó, hogy ennyire "áll a kés a levegőben" helyzetben élnek.

2022. jan. 1. 17:48
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Csalódott lennék, de ha a saját felesége megbocsájtott neki, akkor nem hoznám fel és nem változtatna a kapcsolatunkon. Szóval magrázna, de túl tudnék lépni rajta, ha azt gyanítanám, hogy nem rendszeres, csak egyszer elszakadt a cérna. Viszont ha kiderülne, vagy jelei lennének, hogy rendszeresen bántalmazza a feleségét, akkor elbeszélgetnék vele. Testvéremként továbbra is szeretném, de nem állnék elvtelenül mellé, vitában, konfliktusban.
2022. jan. 1. 18:14
 20/24 anonim ***** válasza:
40%

SEMMIT nem tudsz a körülményekről, mert hallottál egy félmondatot. Ennyi.

Engem is "ütött" már meg a barátom, mikor tök váratlanul pánikrohamot kaptam egy kilátón. Inkább az, minthogy leessek.

Ezt, ha akarnám, simán kiforgathatnám, hogy mindenki azt higgye, ő a gonosz, aki ver.

2022. jan. 2. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!