Jogos a haragom? Nem kaptam karácsonyra semmit sem a tesómtól, pedig sok pénzük van a sógornőmmel. Én adtam ajándékot a kisbabájuknak, igaz nekik semmit sem adtam, de én most munkanélküli vagyok ,a többi lént.
A múlt évbe adtam a bátyámnak szép ajándékot (sógornőmnek nem szoktam adni) Ők is adtak nekem ajándékot, de ebbe az évbe semmit nem kaptam pedig tudják hogy a barátommal élek és alig van pénzünk és hogy én nélkülözök.
Igaz én is segíthettem volna hogy a kisbabára vigyázok. mondta a sógornőm az már nagy segítség. De voltam már régebb többször is náluk így karácsony előtt nem mentem, pedig lehet akkor jól jött volna neki egy kis segítség
Most kicsit furán esett hogy karácsonyra semmit sem kaptam tőlük.
Jogos a sértődésem?
És mit kellett volna adniuk, mert te nélkülözöl? Pénzt? Tartós élelmiszert vagy mit? Nem ők a hibásak amiért te adósságba verted magad a semmiből, hogy vegyél a gyereknek ajándékot.
Nem kötelességük téged támogatni, vállalj plusz munkát és akkor nem kell irigykedned és a zsebükben turkálnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!