Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogos a haragom? Nem kaptam...

Jogos a haragom? Nem kaptam karácsonyra semmit sem a tesómtól, pedig sok pénzük van a sógornőmmel. Én adtam ajándékot a kisbabájuknak, igaz nekik semmit sem adtam, de én most munkanélküli vagyok ,a többi lént.

Figyelt kérdés

A múlt évbe adtam a bátyámnak szép ajándékot (sógornőmnek nem szoktam adni) Ők is adtak nekem ajándékot, de ebbe az évbe semmit nem kaptam pedig tudják hogy a barátommal élek és alig van pénzünk és hogy én nélkülözök.

Igaz én is segíthettem volna hogy a kisbabára vigyázok. mondta a sógornőm az már nagy segítség. De voltam már régebb többször is náluk így karácsony előtt nem mentem, pedig lehet akkor jól jött volna neki egy kis segítség

Most kicsit furán esett hogy karácsonyra semmit sem kaptam tőlük.

Jogos a sértődésem?

2021. dec. 30. 00:14
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
92%
Nem az.
2021. dec. 30. 13:03
 32/47 anonim ***** válasza:
91%
Varjuk a Kerdezo nyilatkozatat!
2021. dec. 30. 13:51
 33/47 anonim ***** válasza:
95%

És mit kellett volna adniuk, mert te nélkülözöl? Pénzt? Tartós élelmiszert vagy mit? Nem ők a hibásak amiért te adósságba verted magad a semmiből, hogy vegyél a gyereknek ajándékot.

Nem kötelességük téged támogatni, vállalj plusz munkát és akkor nem kell irigykedned és a zsebükben turkálnod!

2021. dec. 30. 15:33
 34/47 anonim ***** válasza:
95%
Nőlj fel,ha munkanélküli vagy,akkor kinőttél már a gyerekkorból elméletileg..
2021. dec. 30. 17:08
 35/47 anonim ***** válasza:
3%
Én segítenék a testvéremnek ,ti nem úgylátszik
2021. dec. 30. 18:09
 36/47 anonim ***** válasza:
3%
Lehet ,hogy adóssága van ,vagy nélkülözik ti meg jöttök ide okoskodni ,hogy az ő hibája , de bármilyen hibás is akkor is a testvére szóval ne legyetek ennyire okoskodok
2021. dec. 30. 18:10
 37/47 anonim ***** válasza:
95%
És mi köze a karácsonynak, meg a testvérének az adósságához? Felnőtt ember, nyissa ki a száját ha segítséget akar kérni a testvérétől, ne a gyakorin nyifogjon.
2021. dec. 30. 19:37
 38/47 anonim ***** válasza:
94%
Vagy úgy gondolta, pénzt kellett volna ajándékba kérni, és azért nem kér kölcsön, mert azt vissza kéne adni?
2021. dec. 30. 19:49
 39/47 anonim ***** válasza:
92%
36os ő se vett semmit se a testvérének se a sógornőnek
2021. dec. 31. 06:54
 40/47 anonim ***** válasza:
91%
pedig tudják hogy a barátommal élek és alig van pénzünk és hogy én nélkülözök. - és? Ez a te bajotok, nem az övéké.
2021. dec. 31. 08:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!