A testvéremen hogyan segíthetnék?
Figyelt kérdés
22 éves férfi,a középsuli,szerelmi csalódás után 3 éve itthon van csak számítógépezik,pánikbeteg,szorong az emberekről,voltunk orvosnál,irt fel gyógyszert,igy szerencsere mar kezd kilábalnni belőle,de az a legnagyobb baj hogy nem akar kimozdulni itthonról,sehova,ritkán lát napfényt is,az udvarra se jön ki,nem segít a ház körül sem,nagyon szeretnék rajta segíteni,mert elpazarolja az életét,sose volt még barátnője,akivel össze akart jonni az nem akart vele,pedig jóképű es jo humorú,csak gátlásos,mit tehetnek én érte? A Szüleim is sokmindent probaltak de semmi hatása,mi lesz igy vele:'( javába elhetné mar az életét,felnott ember!! 24/L2014. jún. 12. 19:09
1/8 anonim válasza:
milyen játékokkal szokott játszani? esetleg kereshetnél valami ismerősödet aki szívesen játszik vele számítógépen, játszanak, (ő esetében valószínűleg hosszú idő után) összebarátkoznak, és majd együtt elmennek helyekre. sajnos szerintem most esetleg max. interneten, játékokon keresztül tudna magának barátokat szerezni, persze ez nem zárja ki az élő ismerkedést, csak azok alapján amiket leírtál leginkább erre tudok gondolni. próbáld összehozni pár baráttal. főleg fiúkkal akik segíteni tudnának neki, megtudnák neki mutatni mi az az élet.
2/8 anonim válasza:
Kedves tőled, hogy ennyire aggódsz miatta, de pont azért, mert már felnőtt ember, te nem tudsz rajta segíteni, neki magának kell belátnia, hogy nem jó, amit csinál. Egyébként ide nem gyógyszer kell, hanem egy jó pszichológus.
3/8 anonim válasza:
Éli az életét, csak nem úgy, mint te. Felnőtt ember, éppen ezért ne is akard nevelni, nem 2 éves, és te nem az anyja vagy. Azzal nem segítesz neki, ha szekálod, amiért nem úgy él, ahogyan azt te elképzelted. A "élet élése" nem mindenkinek azt jelenti, hogy csajozik/pasizik, és minden szombaton jól bepiál a diszkóban.
4/8 A kérdező kommentje:
Online barátkozik,de nem akarom hogy örökre ez legyen,azt se tudom mikor láttam házon kívül,van hogy napokig nem latom,pedig egy házba lakunk,van hogy egyszer eszik egy nap,le is van szegénykém fogyva rendesen:(
2014. jún. 12. 19:23
5/8 anonim válasza:
pszichiáterrel próbálkoztatok?
-egyébként nem értem miért baj hogy egy testvér segíteni akar a depressziós öccsének.
6/8 anonim válasza:
Húzd ki az internet zsinórját, akkor majd előjön.
7/8 anonim válasza:
5-ös, távdiagnosztizáltad a kérdező tesóját? Nagyon profi vagy, igaz, hogy a kérdező azt írta, a másik doki szerint (aki látta is) pánikbeteg.
A segítség nem baj, de a saját elképzelések ráerőltetése nem segítség, hanem zaklatás.
8/8 A kérdező kommentje:
Sose volt az a diszkózós fajta,de nem is azt akarom csak hogy legalább velünk beszélgessen,eljárnánk strandra,moziba,,de sose jön,nem akar velünk jönni,pedig mi sose szekáljuk örülünk ha látjuk...egyébként volt hogy lekapcsoltam az áramot, akkor bezárkózott a szobájába es egész nap nem evett,,azt hiszem hogy nem vagyok dilis ha azt gondolom hogy ez igy nincs rendben!:(
2014. jún. 12. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!