A nővérem miért ilyen?
3 év van köztünk. Gyerekként mindig csúfolt hogy kövér vagyok. Aztán olyan is volt hogy az otthoni barátaimat ellenem fordította, egyszer valakinek azt mondta hogy én visszahúzódó vagyok látszólag de amúgy egy K vagyok... Na én mostmár nem nagyon akarok vele beszélni, amit tudni kell hogy anyám 10 éve meghalt. Egyszer elovasta a naplómat amiben leírtam hogy ő milyen volt velem mikor gyerekek voltunk meg hogy most milyen. Állítólag nagyon zavarta/bántotta azamit írtam.
Amit most csinál az az hogy ha találkozom vele és ott vannak a rokonok, akkor anyáskodik ölelget stb rohadt idegesítő És mit mond a rokonoknak?? HOGY ÉN ELVÁROM HOGY Ő AZ ANYÁM LEGYEN!!! Fúj, soha nekem egy anyám volt!!! Ő a nővérem és SOHA nem tudott a nővérem lenni.. soha nem tudott velem normális lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!