A nővérem miért ilyen?
3 év van köztünk. Gyerekként mindig csúfolt hogy kövér vagyok. Aztán olyan is volt hogy az otthoni barátaimat ellenem fordította, egyszer valakinek azt mondta hogy én visszahúzódó vagyok látszólag de amúgy egy K vagyok... Na én mostmár nem nagyon akarok vele beszélni, amit tudni kell hogy anyám 10 éve meghalt. Egyszer elovasta a naplómat amiben leírtam hogy ő milyen volt velem mikor gyerekek voltunk meg hogy most milyen. Állítólag nagyon zavarta/bántotta azamit írtam.
Amit most csinál az az hogy ha találkozom vele és ott vannak a rokonok, akkor anyáskodik ölelget stb rohadt idegesítő És mit mond a rokonoknak?? HOGY ÉN ELVÁROM HOGY Ő AZ ANYÁM LEGYEN!!! Fúj, soha nekem egy anyám volt!!! Ő a nővérem és SOHA nem tudott a nővérem lenni.. soha nem tudott velem normális lenni.
Elképzelhető, hogy rivalizálni akar veled. Anyád valószínűleg veled többet foglalkozott, mint vele és ezért rád haragszik.
De lehet más oka is, Én nem vagyok pszichomókus.
Én biztos nem keresném többet
Ha ilyen szemétláda
Anyám nem foglakozott velem többet.. valószínüleg mikor megszülettem akkor abban nem volt semmi új, mint az elsőnél akinél minden új volt. Így inkább foglalkozott vele mint velem. Már gyerekként is féltékeny volt.. megkérdezte minek nekem karácsonyi ajándék.. Anyám mindig annyit mondott hogy hagyjam rá a dologt.. rá is hagytam sokszor.. viszont ebből az lett hogy nekem mái napig nincs életem.. szorongó típus lettem, belém lett nevelve hogy ne fogadjak el semmit mert avval másnak okozok gondot.
Volt olyan mikor hazajött az óvodából én játszottam egy babával és ő kitépte a kezemből.. Ő úgy érzi hogy helyettem mindig dönthet.. Megyünk ruhát vásárolni és ő válogat nekem... mondtam hogy az egyik oszt társam ilyen pulcsit hord, ilyet szól mennyek próbáljam fel.. nem azt mondtam hogy én is olyat akarok hanem azt hogy valaki így öltözködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!