Belemennétek így a dologba?
A nővéremnek becsődölt a vállalkozása és sajnos a házat is elárverezik mert nem tudja fizetni egy éve a törlesztőrészletet.
Van 2 kisfia, négy és hat évesek.
Albérletre se nagyon futja nekik Budapesten így megkérdezték, hogy nem költözhetnének-e hozzánk egy pár hónapra.
Mi vidéken ünk egy négy szobás házban. Két gyerek van a lányom 10 éves a kisfiam 1,5 éves.
Hely bőven van. Viszont a párja munkakerülő, rendetlen és egész nap a ps előtt ül. Sokszor kölcsönkéregetett tőle de soha nem adta meg mindig a gyerekekre fogta,hogy nem tudja megadni.
A férjem ezért nem igazán kedveli és fél, hogy nem mennek el innen soha. Azt is mondta, hogy nem fog vele jópofizni és egy légtérbe sem szeretne vele tartózkodni. Az meg már milyen, hogy elküldöm őket. Vagy be sem fogadom.
Anyánk se szivesen fogadja be őket a férje miatt. A hapsi anyja sem.
A gyerekek sem valami jól neveltek. Ha itt vannak foylamatosan randalíroznak,hangoskodnak, verik a kicsit, direkt ellökik ütögetik. A lányom cuccait széttörik és lopkodnak is.
Nagyon sajnálom őket és nem tudom mit tudnék csinálnim.
Mindkét felet megértem de ők is a családom.
Mit csinálnátok?
Ha befogadod akkor onnan soha nem rakod ki őket. Ha most megsajnálod, késöbb se lesz szived kirakni a gyerekek miatt.
Kíméld meg a saját és családod életét és már most mondj nemet.
Kérdező!
A saját szüleik sem fogadnák be őket! Akkor a családos, kisgyerekes testvérének miért volna ez kötelessége?
Nem fogadnám be őket. Az egy dolog, hogy a férje link alak, de hogy a gyerekei is neveletlenek, és bántják az enyémet, azt nem vállalom be, pláne nem egy-két hónapig (még ha 1-2 napról lenne szó, de ugye itt nem arról van szó). Amikor odáig jutottam a kérdés olvasásában, hogy ezeket írod, az egyértelműen eldöntötte a dolgot. Sajnálom, sajnálnám, de a saját gyerekeim java előbbre való lenne.
Valami más módot próbálnék találni, hogy segítsek a nővéremnek.
Sajnos megtörtént az amitől tartottam.
Én vagyok most a sz@r..
Elvileg a pasi apja befogadja őket de csak 3 hónapra.
Érthető mondjuk.
Igen pont ezt mondta a férjem is, hogy eleve hiába van 4 szobánk de abból 3 foglalt.
A negyedikben pedig a gyerekek játékai vannak. A melléképületet pedig kiadtuk és jelenleg fodrászatként üzemel mert kellett egy kis kiegészítés a gyed mellett.
Ha ezért megsértődik hát legyen.
Mondtam neki, hogy először dobja ki a férjét hiszen semmi haszna nincs és úgy biztos befogadja anyánk is.
Ő azért nem fogadja be mert így is dolgoznak a nyugdíj mellett és többször próbálta elhajtani a pasit a nővérem mellől de már nem jártatja a száját feleslegesen.
Jött azzal, hogy nekünk könnyű mert felújítottuk a házat a férjem jól keres van miből élni..
Neki is lenne. Mindegy ezzel lezártam vele. Vagyis rámcsapta a férje a telefont.
Ha nem érti meg az álláspontomat akkor sajnálom.
Legalább többször nem fognak kérincsélni nálatok.
Nővérednek kell ez a férfi, akkor viselje, ami vele jár.
Én is így vagyok vele 29-es.
Van még lelkifurdalásom de inkább a gyerekek miatt.
Remélem megjön az esze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!