Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Belemennétek így a dologba?

Belemennétek így a dologba?

Figyelt kérdés

A nővéremnek becsődölt a vállalkozása és sajnos a házat is elárverezik mert nem tudja fizetni egy éve a törlesztőrészletet.

Van 2 kisfia, négy és hat évesek.

Albérletre se nagyon futja nekik Budapesten így megkérdezték, hogy nem költözhetnének-e hozzánk egy pár hónapra.

Mi vidéken ünk egy négy szobás házban. Két gyerek van a lányom 10 éves a kisfiam 1,5 éves.

Hely bőven van. Viszont a párja munkakerülő, rendetlen és egész nap a ps előtt ül. Sokszor kölcsönkéregetett tőle de soha nem adta meg mindig a gyerekekre fogta,hogy nem tudja megadni.

A férjem ezért nem igazán kedveli és fél, hogy nem mennek el innen soha. Azt is mondta, hogy nem fog vele jópofizni és egy légtérbe sem szeretne vele tartózkodni. Az meg már milyen, hogy elküldöm őket. Vagy be sem fogadom.

Anyánk se szivesen fogadja be őket a férje miatt. A hapsi anyja sem.

A gyerekek sem valami jól neveltek. Ha itt vannak foylamatosan randalíroznak,hangoskodnak, verik a kicsit, direkt ellökik ütögetik. A lányom cuccait széttörik és lopkodnak is.

Nagyon sajnálom őket és nem tudom mit tudnék csinálnim.

Mindkét felet megértem de ők is a családom.

Mit csinálnátok?

2021. dec. 8. 11:58
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%

El sem olvastam végig, csak kb. odáig, hogy a párja naplopó.

Nem, nem, nem és NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2021. dec. 8. 12:04
 2/32 anonim ***** válasza:
91%

Pár hónap után mi lesz?

Akkor már futni fogja nekik?

Ne legyél már ilyen birka, könyörgöm!

Semmi esetre sem! Két felnőttet a nyakadba venni, ne haragudj, de nem vagy ép.

2021. dec. 8. 12:07
 3/32 anonim ***** válasza:
93%

Jézusom kérdező, ugye trollkodsz?

Senki nem fogadná be őket a családból, nem véletlenül.

Nem tudom elhinni, hogy ez a kérdés komoly.

2021. dec. 8. 12:09
 4/32 anonim ***** válasza:
31%
Befogadnám őket, de a pasit kivágnám pár hónap után ha tróger.
2021. dec. 8. 12:17
 5/32 anonim ***** válasza:
88%
Nem fogadnám be őket, de segítenék nekik átmeneti otthont találni
2021. dec. 8. 12:22
 6/32 anonim ***** válasza:
94%
Én addig olvastam, hogy direkt verik/ütögetik/lökdösik a gyerekei a te másfél éves gyerekedet. Nos, akárkinek a gyereke maximum egyszer bántaná direkt az én másfél éves gyerekemet a saját lakásomban, utána úgy b.sznám ki őket, mint macskát sz.rni.
2021. dec. 8. 12:23
 7/32 anonim ***** válasza:
61%
A testvéred és a gyerekeid beengedném, az a majom meg maradhat tőlem az utcán koldulni. Menjen dolgozni és mikor képes beteremteni a lakás a családnak, akkor legalább elmehet a testvéred is. Én személy szerint a testvéred sem engedném be, ha ilyen pasival volt képes elkötelezni magát, ő se lehet túl igényes.
2021. dec. 8. 12:24
 8/32 anonim ***** válasza:
96%
Hát nekem azért az is zavaró lenne, hogy a nővéreid gyerekei ennyire nem tudnak viselkedni. Ezek szerint a nővérednek se sikerült túl jól megnevelnie őket. Én nemet mondanék, mivel ne az én gyerekeim legyenek folyamatosan piszkálva és megverve. A saját otthonukba lesznek majd feszültek a tesód családja miatt. Az otthon egy olyan hely számomra ami biztonságos, és ahova végre haza mehetek lepihenni, együtt lenni azokkal akik szeretnek. A leírásodból nekem az derül ki, hogy majd nektek kell hozzájuk alkalmazkodni. Én nem tenném ki ennek se a gyerekeim, se a férjem. Főleg hogy ez már most feszültség forrás. Nekem nem érné meg.
2021. dec. 8. 12:31
 9/32 anonim ***** válasza:
35%
persze, de mond meg neki, hogy nem ingyen engeded, egy jelképes pénzt kérsz a rezsi növekedés+ kaja miatt te is pénzből élsz ha igazán naplopó így úgyse fog neki kelleni és mégse te küldted el.
2021. dec. 8. 12:31
 10/32 A kérdező kommentje:

Sajnálom őket de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy befogadjam őket. Tudom, hogy úgymond "köteles" lennék befogadni hiszen a testvérem.

De ismerem a férjemet. Inkább haza sem jönne ha itt lennének.

12 óra munka után azt nézze, hogy ül a ps előtt ő meg a belét kidolgozza? A rezsibe tuti nem tudnának beleadni mert a nővérem munkát keres jelnleg de nem sok sikerrel...

Igazából a szülők tartják őket csak ne költözzenek oda hozzájuk.

A nővérem a vállalkozását vitte a férje intézte a gyerekeket de játék közben nem ért rá megnevelni őket.

Tudom, hogy én leszek most a sz@r a nővérem és főleg a férje szemében. Majd ellenemfordítja.

De nem akarom, hogy szétessen a családom.

Biztos lelkifurdalásom lesz egy jó darabig.

2021. dec. 8. 12:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!