Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek normális dolog ez?

Szerintetek normális dolog ez?

Figyelt kérdés

A hugom 13 éves, és olyan fura..

Ha jönn valami vendég,akkár fiú, akkár lány, elmegy otthonrol, vagy bezárkozik a szobába,a rokonokon kívül nem beszél senkivel, a suliba rengeteg barátja van, isten tudja hogyan, gondolom azert mert veluk tavaly barátkozott össze, mikor még nem volt ilyen magának való, ha megyünk az utcán, szó szerint a földet nézi, nem barátkozik semmi idegennel, a rokonokkal se nagyon, úgy értem hogy csak így szük családi kör, amit még bír, tehát én anyu,apu, meg 1/2 fiú unokatesója, barátjai meg csak a suliba van, tehát nem járkál veluk ki, vagy bármi ilyen.. interneten meg van max 1 de azzal is beszél max 2hétbe 1× szerintetek normális dolog ez?

2021. nov. 23. 04:25
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Illetve ez a 2 fiú rokon, akikkel tartjuk a kapcsolatot, mind kettőnek van velük egy kóru barátnője. Tehat ha a 2 fiú itt van, akkor a 2 lány is általában (:
2021. nov. 23. 14:31
 32/33 anonim ***** válasza:
63%
Nekem pl.az otthon közege intim, sosem szerettem, ha olyan ember jött, aki nem a család része, mivel sokszor ezekben a helyzetekben nem tudtam mit tenni, mert csak nem küldhetem el, ezért én is így reagáltam, elmentem inkább otthonról vagy csak jól elkülönült.
2021. dec. 10. 12:24
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem látok semmi különöset a viselkedésében, a kamaszkor ilyen. Az önbizalomhiány jellemző erre az időszakra, azért ostorozta magát, hogy hülyén viselkedett az említett társas szituációban, közben kívülről nézve nem volt semmi gond. Majd kinövi. A "barátkozzál már" felszólítást jó lenne a szülőknek elhagyni, mert az amúgy is szorongó gyerek még rosszabbul érzi magát, és hát a barátkozás nem egy egyszerű dolog. Emlékszem, nekem is mondogatták ezt valami összejövetelen tinikoromban, és annyira feszengtem, hogy végül eloldalogtam és egy üres helyiségben vártam, hogy vége legyen a társas sokknak.

A barátok a suliban meg valószúnűleg nem igazán barátok, te is mondod, hogy egyikkel sem igazán bizalmas a kapcsolat. Én ált. iskolában azt hittem pár osztálytársamról, hogy barátok vagyunk, és egyikük egyszer megkérdezte, hogy nekem vannak barátaim? Én meg néztem, én azt hittem, ők a barátaim 😃 A tinikor nehéz időszak.

2021. dec. 18. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!