Szerintetek normális dolog ez?
A hugom 13 éves, és olyan fura..
Ha jönn valami vendég,akkár fiú, akkár lány, elmegy otthonrol, vagy bezárkozik a szobába,a rokonokon kívül nem beszél senkivel, a suliba rengeteg barátja van, isten tudja hogyan, gondolom azert mert veluk tavaly barátkozott össze, mikor még nem volt ilyen magának való, ha megyünk az utcán, szó szerint a földet nézi, nem barátkozik semmi idegennel, a rokonokkal se nagyon, úgy értem hogy csak így szük családi kör, amit még bír, tehát én anyu,apu, meg 1/2 fiú unokatesója, barátjai meg csak a suliba van, tehát nem járkál veluk ki, vagy bármi ilyen.. interneten meg van max 1 de azzal is beszél max 2hétbe 1× szerintetek normális dolog ez?
6. Egyszer anyánkal elment valahova, valahogy anyánk rá tudta venni, és sok szemelyel talalkoztak, és így 1 hét uttán, meg oda jonn hozzám a húgom, idézem. "jaj milyen cikin viselkedtem, full hulye vagyok, most biztos azt hiszik hogy bolond félős kislány vagyok" meg így ilyenek..
És megbánta amiket csinált, holott full normálisan viselkedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!