Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek normális dolog ez?

Szerintetek normális dolog ez?

Figyelt kérdés

A hugom 13 éves, és olyan fura..

Ha jönn valami vendég,akkár fiú, akkár lány, elmegy otthonrol, vagy bezárkozik a szobába,a rokonokon kívül nem beszél senkivel, a suliba rengeteg barátja van, isten tudja hogyan, gondolom azert mert veluk tavaly barátkozott össze, mikor még nem volt ilyen magának való, ha megyünk az utcán, szó szerint a földet nézi, nem barátkozik semmi idegennel, a rokonokkal se nagyon, úgy értem hogy csak így szük családi kör, amit még bír, tehát én anyu,apu, meg 1/2 fiú unokatesója, barátjai meg csak a suliba van, tehát nem járkál veluk ki, vagy bármi ilyen.. interneten meg van max 1 de azzal is beszél max 2hétbe 1× szerintetek normális dolog ez?

2021. nov. 23. 04:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
88%
Serdülő... Miért ne lenne normális
2021. nov. 23. 09:52
 12/33 anonim ***** válasza:
72%
Kamasz, ilyenkor ez azért nem oylan szokatlan viselkedés.
2021. nov. 23. 09:55
 13/33 anonim ***** válasza:
92%
Ő ilyen. Nem fog segíteni, ha folyamatosan rá erőszakoljátok, hogy ott legyen másokkal mikor nem akar. Sőt később még ennél rosszabb lesz, ha nem hagyjátok.
2021. nov. 23. 10:50
 14/33 anonim ***** válasza:
88%
Én pont ugyanilyen voltam. Nem mindenkivel szeret barátkozni lehet félénk ,szégyenlős az új emberekkel
2021. nov. 23. 11:14
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Kamszként én is lehajtott fejjel jártam, azóta ezt kinőttem. Nekem is volt egy jó adag önbizalomhiányom , azt szintén. A kamaszkor ilyen.
2021. nov. 23. 11:45
 16/33 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanilyen voltam / vagyok, majd kinövi annyira, hogy a kötelező udvariassági köröket lefussa. Addig nem kell piszkálni, nem dől össze a világ, ha nem jópofizik mindenkivel.
2021. nov. 23. 12:30
 17/33 A kérdező kommentje:
3. Sok barátja van, ismerem az osszeset (:
2021. nov. 23. 12:54
 18/33 A kérdező kommentje:
5. Sok barátja van a suliba, akik jó vicces barátok, de egyikse igazi neki, egyikkel se tudd úgy beszélni, jó barátai vannak a suliba, tosztelettudó normális kis csajsziik! De egy olyan barátja sincs akit úgy tényleg "legjobb" baratnak tekintene..
2021. nov. 23. 12:57
 19/33 A kérdező kommentje:
Egyszer jottek hozzánk rokonok, éshát nálunk voltam 1 hétig, azalatt az egy hétbe rendes majdnem elájult az idegtol, es szolt anyunknak, hogy VALAMIT CSINALJON MAR, Anyukánk meg olyat szól hogy "nem kuldheti ell oket" hugom meg szó szerint vörös lett.
2021. nov. 23. 13:03
 20/33 A kérdező kommentje:

6. Egyszer anyánkal elment valahova, valahogy anyánk rá tudta venni, és sok szemelyel talalkoztak, és így 1 hét uttán, meg oda jonn hozzám a húgom, idézem. "jaj milyen cikin viselkedtem, full hulye vagyok, most biztos azt hiszik hogy bolond félős kislány vagyok" meg így ilyenek..

És megbánta amiket csinált, holott full normálisan viselkedett.

2021. nov. 23. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!