Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek normális dolog ez?

Szerintetek normális dolog ez?

Figyelt kérdés

A hugom 13 éves, és olyan fura..

Ha jönn valami vendég,akkár fiú, akkár lány, elmegy otthonrol, vagy bezárkozik a szobába,a rokonokon kívül nem beszél senkivel, a suliba rengeteg barátja van, isten tudja hogyan, gondolom azert mert veluk tavaly barátkozott össze, mikor még nem volt ilyen magának való, ha megyünk az utcán, szó szerint a földet nézi, nem barátkozik semmi idegennel, a rokonokkal se nagyon, úgy értem hogy csak így szük családi kör, amit még bír, tehát én anyu,apu, meg 1/2 fiú unokatesója, barátjai meg csak a suliba van, tehát nem járkál veluk ki, vagy bármi ilyen.. interneten meg van max 1 de azzal is beszél max 2hétbe 1× szerintetek normális dolog ez?

2021. nov. 23. 04:25
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
11%
Nem lehet, hogy valami rokon zaklatta? Valami nagybácsi mikor még kisebb volt vagy nagyobb unokatesó(?!)
2021. nov. 23. 13:14
 22/33 A kérdező kommentje:
9. Eskuszom most mintha a hugomat hallottam volna, ugyanezt csinalja, egyszer átjött egy fiú, aki neki valamilyen szinten bejött, és képes volt átmenni a mamáékhoz, hogy még véletlen se találkozon vele, de egyszer varatlanul jott a fiú, ő meg MÉG PISILNI SE MERT KIMENNI, Enni se, semmit.
2021. nov. 23. 13:28
 23/33 A kérdező kommentje:

10. Nem nem erőszakolta meg senki, és ezzel nem szeretnék viccelni, de azert leírom, én viszem a suliba, én hozzom a sulibol, Aztan meg otthon ül egesz nap. De ha még nem is így lenne. Nem, nem eroszakolta meg senki.

Amúgy volt neki 1 legjobb barátnője, 2 évig, ugye akkoriba máshogy viselkedett, mint már említettem, nem olyan volt mint most, barátkozos volt meg ilyenek, Na.. és úgye a hugom barátnője, leszarta a hugomat,mert osszejott valami fiúval(15 a lány kb) ,(nem is ertem a szülőket 😑) éshát a fiújának nem tetszett hogy barátnői vannak, ezert mindenkivel megszakitotta a kapcsolatot a hugom baratnoje, ezen a hugom nem is izélt, mert eszes kis csajszii amúgy, mondta is, idézem,"Nem én vesztettem ell őt, hanem ő engem, ha neki így jó, akkor legyen jó.."

Kb már 7 hónapja nem beszél ezzel a barátnőjével, es azóta meg írogat a hugomnak, beszelni akkar vele, de termeszetesen a hugom leszarja, Aztán ez uttán a barátnője uttán, lett 2 lány, de azokkal meg mindig idegeskedett, normális lányok voltak, de Utánozták,Hirtelen az volt a 2 lany ideálja mint a hugomnak meg minden ilyen ,(tenyleg eleg idegesito dolgokat csinaltak) es a hugomat az ilyenek nagyon fell tudják bosszantani, es akkor mondott egy ilyet hogy "Inkább lesszek egyedul, mint ilyen fogykos barátokkal mint ezek" és szerintem megszokta hogy egyedul van, és azóta nem akkar se barátokat se semmi. Elvan egyedül es jól érzi magát egyedül, (fiú unokatesonk szerint)

2021. nov. 23. 13:40
 24/33 A kérdező kommentje:
Amúgy anyám meg azt mondja neki hogy barátkozzon, vagy ha jonn valami lány, akkor mindjárt mondja a hugomnak hogy "jaj baratkozz mar vele ossze" meg anyám szerint a hugom depressziós. Egyszer jott hozzánk valami fiú, és a hugom bezárkozott a szobába, majd fiú unokatesonk szolt neki hogy menjen ki a konyhába enni, (hugom nem szólalt meg semmit) es elkezdi anyum, "Jaj ez szégyenlős nem jonn ki.. plane hogy most itt van Xy"
2021. nov. 23. 13:42
 25/33 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a sok választ (:
2021. nov. 23. 13:42
 26/33 anonim ***** válasza:
92%
Szociális szorongása van, amit nem könnyítetek meg neki
2021. nov. 23. 13:43
 27/33 A kérdező kommentje:
21. Nem semmi ilyen "zaklatas" nincs a sztoriba (: meg amúgy is, csak a fiú unokatesoinkal foglalkozunk/foglalkozik, de rájuk semmi ilyet nem lehet feltételezni meg viccből se(: olyanok, mintha a tesoink lennének (:
2021. nov. 23. 13:45
 28/33 anonim ***** válasza:
22%

Mondjuk az is éppen elég nagy törést tud okozni ha csak valaki úgy nyúlt hozzá, megfogdosta, stb. Nem muszáj konkrét behatolásos erőszaknak történnie ahhoz, hogy egy gyerek traumát szenvedjen ilyen következményekkel.

Amúgy sokszor azokról derül ki, hogy ilyet tettek akikről végképp nem gondolnád ezt. Ennek az a pszichológiája, hogy a visszahúzódó, csendes, barátságos férfiakban rengeteg elfojtott feszültség van, illetve egy természetes, dominanciára való igény ami minden férfiban ott van - és ha ezt nem tudja megélni a vele hasonló korúakkal akkor olyat keres akivel igen; így jönnek a képbe a gyerekek akik védtelenek.

2021. nov. 23. 14:07
 29/33 A kérdező kommentje:
28. Dehogyis semmi ilyenről nincs szó, ezz igazából ki zárnám.
2021. nov. 23. 14:30
 30/33 A kérdező kommentje:
Ezt*
2021. nov. 23. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!