Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ki a fontosabb a testvéred...

Ki a fontosabb a testvéred vagy a párod?

Figyelt kérdés

Ha nincs testvéred akkor a családod.

Ha nincs párod akkor ki lenne a fontosabb?

2021. okt. 30. 23:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
81%

Röviden: a párom.

Hosszan: Van egy nővérem, nem nagyon tartjuk a kapcsolatot, teljesen különbözőek vagyunk, beszélgetni se nagyon tudunk, sose tudtunk, pedig csak 4 év van köztünk. Attól, hogy együtt nőttök fel, még nem lesz automatikusan az öribarid.

A testvér mellénk kerül, lehet bármilyen, a párunkat, barátainkat mi választjuk.

35/N

2021. okt. 31. 09:21
 22/28 anonim ***** válasza:
91%

A férjem, a testvéreimet 1-2 évente látom es ennyi.

Az első válaszolónak üzenem, hogy az sakk-matt! Jószándékból írom, hogy ha nem az autokorrekt volt, akkor ne égjen be társaságba. :)

2021. okt. 31. 10:09
 23/28 anonim ***** válasza:
89%
Mivel húgom csak akkor keres ha kell neki valami (pénz, segítség), vagy ha baj van, ezért a párom.
2021. okt. 31. 10:51
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

20-as de ez a vérséges elég demagógia. Aki rossz kapcsolatban van a testvérével, azt nem érdekli a vér, nem ő választotta magának, holmi vér, dns meg genetika miatt nem mérgezi az ember magát olyan emberrel, akit nem szeret.

A 10. vagyok amúgy, és rosszban sem vagyok a tesóimmal, de egy barátnőmmel megtörtént az, hogy a pasija a saját tesójával csalta meg, ráadásul rögtön az első napon, amikor hazavitte a fiút. Sosem állt közel a húgához, na hát ez az eset se javított a helyzeten, gondolhatjátok. Nővéremmel beszéltünk is róla, hogy mi ilyen helyzetet nem tudnánk megbocsátani, testvérség ide-oda, ez árulás, áruló családtagra meg a fenének sincs szüksége.

2021. okt. 31. 11:58
 25/28 anonim ***** válasza:
22%

Nekem a testvérem. Ő a legjobb barátom. Ha a párom nem változna soha, nem hagyna el, nem csalna meg, stb, akkor őt választanám. De ilyen nincs, szóval tesó.

De egyébként, tudva, hogy le leszek pontozva, én azt a kapcsolatot tartom többre, ahol a kapcsolatnak nem része a szex. Ahol szex van, ott nevetséges indokok miatt megcsalhatnak, elhagyhatnak. Egy életre választod a párod, ő meg elhagy, mert a nemi szervét nem úgy kényezteted, ahogy akarja. Nagyon labilis dolog a párkapcsolat, házasság.

2021. okt. 31. 17:33
 26/28 anonim ***** válasza:
74%
De, van ilyen 25-ös, attól még, mert te olyat nem láttál... Jól kell választani, ennyi a dolog titka.
2021. okt. 31. 18:54
 27/28 anonim ***** válasza:
73%
A párom, de a testvérem is fontos, annak ellenére, hogy nincs köztünk szoros kapcsolat. De amúgy sosem értettem ezeket a kérdéseket. Milyen olyan szituáció van, amikor ez számít? Más a kapcsolatom a párommal és más a testvéremmel. Így mondjuk nem mosnék a felnőtt testvéremre (ha nem akadályozza semmi), de mosok a páromra. Nem azért mert ő a fontosabb, hanem mert ő a párom.
2021. nov. 1. 08:00
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Nincs párom, de már egy ideje rájöttem, és folyamatosan erősödik bennem ez az érzés, hogy a testvéremnél bárki fontosabb. Ki nem állhatjuk egymást, és hiába próbálok ezen változtatni, nem tudok, mert valahányszor találkozunk mindig úgy viselkedik velem, amivel megbánt, normálisan beszélni se lehet vele, olyan szúrós mint egy kaktusz, másnak meg játsza magát, hogy ő milyen kedves, szeretetreméltó. Ezerszer próbáltam visszafogni magam, és rendesen viszonyulni hozzá, de már sehogy nem bírom elviselni. Még messengeren is össze tudunk veszni.☹️
2021. nov. 1. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!