Ki a fontosabb a testvéred vagy a párod?
Ha nincs testvéred akkor a családod.
Ha nincs párod akkor ki lenne a fontosabb?
Röviden: a párom.
Hosszan: Van egy nővérem, nem nagyon tartjuk a kapcsolatot, teljesen különbözőek vagyunk, beszélgetni se nagyon tudunk, sose tudtunk, pedig csak 4 év van köztünk. Attól, hogy együtt nőttök fel, még nem lesz automatikusan az öribarid.
A testvér mellénk kerül, lehet bármilyen, a párunkat, barátainkat mi választjuk.
35/N
A férjem, a testvéreimet 1-2 évente látom es ennyi.
Az első válaszolónak üzenem, hogy az sakk-matt! Jószándékból írom, hogy ha nem az autokorrekt volt, akkor ne égjen be társaságba. :)
20-as de ez a vérséges elég demagógia. Aki rossz kapcsolatban van a testvérével, azt nem érdekli a vér, nem ő választotta magának, holmi vér, dns meg genetika miatt nem mérgezi az ember magát olyan emberrel, akit nem szeret.
A 10. vagyok amúgy, és rosszban sem vagyok a tesóimmal, de egy barátnőmmel megtörtént az, hogy a pasija a saját tesójával csalta meg, ráadásul rögtön az első napon, amikor hazavitte a fiút. Sosem állt közel a húgához, na hát ez az eset se javított a helyzeten, gondolhatjátok. Nővéremmel beszéltünk is róla, hogy mi ilyen helyzetet nem tudnánk megbocsátani, testvérség ide-oda, ez árulás, áruló családtagra meg a fenének sincs szüksége.
Nekem a testvérem. Ő a legjobb barátom. Ha a párom nem változna soha, nem hagyna el, nem csalna meg, stb, akkor őt választanám. De ilyen nincs, szóval tesó.
De egyébként, tudva, hogy le leszek pontozva, én azt a kapcsolatot tartom többre, ahol a kapcsolatnak nem része a szex. Ahol szex van, ott nevetséges indokok miatt megcsalhatnak, elhagyhatnak. Egy életre választod a párod, ő meg elhagy, mert a nemi szervét nem úgy kényezteted, ahogy akarja. Nagyon labilis dolog a párkapcsolat, házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!