Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tennétek egy ilyen öccsel?

Mit tennétek egy ilyen öccsel?

Figyelt kérdés
21 éves fiu öcsém kezeletlen idegbeteg. Szüleim mindent elnéznek neki pedig velük is sokszor ordibál a semmi miatt, egyszerűen undorító ahogy az emberrel beszél. Rá lehet valahogy kötelezni hogy kezelést kapjon? Nagyon sokat képzel magaról és képtelen felfogni hogy a viselkedése mennyire beteges.
2021. okt. 20. 19:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
"Szüleim mindent elnéznek neki" - ez a mondatod a kulcs. Nem kezeletlen idegbeteg, hanem neveletlen, elkényeztetett majom. Erre nincs kezetlés.
2021. okt. 20. 19:16
 2/23 anonim ***** válasza:
46%
Verd meg
2021. okt. 20. 19:16
 3/23 anonim ***** válasza:
77%
Hamarabb kellett volna az a verés, nem 21 évesen.
2021. okt. 20. 19:22
 4/23 anonim ***** válasza:
96%
Egyetértek az első válaszolóval, a leírásod alapján nem idegbeteg, hanem neveletlen. A szüleidet kellett volna megnevelni, hogy tanuljanak meg gyereket nevelni. Van valaki, akire hallgat az öcséd? Az beszélgessen el vele.
2021. okt. 20. 19:25
 5/23 A kérdező kommentje:

1 - igen ez is a baj, hogy soha nem kapott egy igazi nagy pofont, velem ellentétbe (nem vertek csak nem tudtam viselkedni), kb folyton gép elött ül és fel van háborodva ha meg kell mozdulnia de kaját meg egyéb dolgokat elvárj. Én már rég kitettem volna. Bár abba se vagyok biztos hogy azért nem bántják mert félnek tőle.

2- hidd el másra se vágyom jobban de nem én lennék az erősebb.. bár simán fizetnék azért hogy megverje végre valaki- hátha vissza vesz a pofájából

2021. okt. 20. 19:29
 6/23 A kérdező kommentje:
Senkire nem hallgat és nem is érdekli más véleménye vagy más emberrel kapcsolatos dolog. El van szalva magától és azt hiszi ő a mindent tudó és mindenki más hülye
2021. okt. 20. 19:30
 7/23 anonim ***** válasza:
99%

Lesz4rnám. Nekem a bátyám volt hasonló. Elköltöztem, élem az életem.

Nem tartottam a kapcsolatot velük egy ideig. Végül pesti csöves lett belőle, mert nagy nehezen kidobták otthonról.

2021. okt. 20. 19:31
 8/23 anonim ***** válasza:
26%
Néhány verőlegényt fizess le akkor, de mondd hogy úgy csinálják, hogy takarják el az arcukat valamivel, hogy ne ismerje fel őket.
2021. okt. 20. 19:32
 9/23 A kérdező kommentje:
Én is alig várom hogy elköltözzek, biztos hogy utána semmilye formába nem is keresném. De nem fog tudni a saját lábán megállni az biztos, főleg ha a munkahelyen is ekkora lesz pofája sehol nem fogják sokáig foglalkoztatni. Akkora szerencsém nincs hogy kitegyék.. ahoz túl elnézőek vele
2021. okt. 20. 19:36
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom egy ilyennek mennyit ér ha megverik. Nem fogná fel hogy miert kapta. Bár legalább nekem lenne egy jó napom
2021. okt. 20. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!