Semmi nem hat az öcsémre, mit tennétek vele?
Ha nem tolod ennyire túl, még hihető is lenne...
Heti 100ezer még Mészárosnak is feltűnne :)
1. Nem tudom hogy kéne, múltkor apám szólni mert neki valami apróságért, veszekedtek majd én álltam közéjük.
2. Akkor hogyan jutnak hozzá ekkora mennyiségú alkoholhoz, meg fűhöz? Nem a 2l kannást isszák, hanem 7-8 ezer forintos whiskeyket.
Nem tudsz vele mit csinálni.
Ha pedig csak a nyakatokon él, akkor ki kell rakni az utcára, és boldoguljon, ahogy tud. Hidd el, sírva fog könyörögni, hogy bármit megtesz, csak ne tegyétek ki.
Ha tényleg reménytelen a helyzete,akkor ki kell rakni.
Mást nem lehet mit tenni,de így coszont csak élősködik rajtatok.
Kirakni, rendőrséggel elvitetni, ha vissza mer pofátlankodni a férgese és ugat is netán.
Az ilyen élősködő senkiházik ellen csak ez a megoldás. Minél előbb, mielőtt netán a naccságos úr megöl valakit álmában valamelyik csodaszer hatása alatt.
Igen, lehet az lenne a legjobb döntés, ha nem is végleg, max pár hétre, hogy megtanulja értékelni a dolgokat, ha utána se, akkor végleg..nem lenne jó, de muszáj lesz.
Viszont attól félünk mindannyian, ha tényleg kirakjuk ránk fogja rúgni az ajtót, mert már fenyegetőzött ezzel. Most meg azt mondta ha megteszi apám berúg és kiüt 2 embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!