Mit tennétek ebben a helyzetben?
A testvéred fel jelenti a párodat, a párod alapjáraton olyan anyagi helyzetben volt akkor, hogy ügyvédet nem tudott ki fizetni de rendőrök meg mondták neki hogy kevés ideje van fizetni erre, arra.
Be vallotta és most jött ki a pénz büntetés ahol a testvérem felé is kell fizetnie, DE közös meg egyezés alapján fizet.
Párom havi 20 ezert akar fizetni
Testvérem meg havi 50et akar, de nem érti meg hogy páromnak most nehéz és 20 ezernél többet nem tud fizetni.
(És e miatt össze is vesztek)
Nem katyvasz, a csaj pasija nyilván kölcsönkért a tesótól és cseszett megadni. Kellett egy kis rendőri (ezt mondjuk nem értem..) löket, és még most is inkább a fogát szívja, semmint fizessen. Mert szegény "nehéz anyagi helyzetben van"
De az is lehet, hogy valamit elcsórt, és azért lépett színre a rendőrség..
Majd talán kiderül..
4!
Kölcsön miatt nem tud rendőrségi feljelentést tenni, ahhoz A rendőrségnek semmi köze, így ez nem játszik.
Ha "szegény párod" annyira nehéz helyzetben van, akkor fizesd ki helyette, amivel a testvérednek tartozik és utána majd valamikor megadja neked...
Emellett mélységesen szégyellném magam, hogy olyan emberrel vagyok együtt, aki pénzügy téren ennyire nem megbízható, emellett feltehetöen még bünözö is - különben a rendörség nem avatkozott volna a dologba.
A testvéredtöl meg kérj elnézést/bocsánatot, hogy ilyen helyzetbe hoztad azzal, hogy egy megbízhatatlan emberrel ismertetted meg.
#5, jajaja, közben leesett, de már nem töröltem ki, itt valami eltulajdonítás lesz/lehet a háttérben.
Kérdező nem ír, pusztán a fasziját védi
"Mit tennétek ebben a helyzetben?"
Elsüllyednék szégyenemben, hogy egy bűnözővel vagyok együtt, és nég őt védem a testvéremmel szemben, akit megkárosított!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!