Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Én a tesód helyett a haver felé nyitnék, mégicsak kevésbé beleszólós hatása van.
"Haver, hallottam, hogy a húgommal lógsz. Nincs ellene kifogásom, de ne hülyítsd, jó?" Vérmérséklettől függően jöhet a "ha bántod, kitaposom a beled" fivéri oltalom is.
Semmit az o dolguk...
Ha megemlited lehet h azzal bekavarsz nekik, az nem lesz jo senkinek sem
Az miért bekavarás, ha valaki meg meri kérdezni X-től vagy Y-tól, hogy van e köztük valami a másikkal?
Ha a legjobb barátnőmnek megtetszik egy pasi, ne is hozzam szóba, ne is érdeklődjek, mert az már beleszólás?
Értem én, hogy magánszféra, de azért az emberek, főleg a rokonok szoktak ám beszélgetni egymással, azért annak nem kell rögtön tabu témának lenni, ha találkozgatnak valakivel. Nincs a randizásban meg az ismerkedésben semmi olyan, ami miatt kapásból titkolni kéne meg hisztizni, hacsak nincs valami sunyiság a háttérben.
Engem is érdekelne, ha a tesóm elkezd valakivel találkozgatni, meg is kérdezném tőle, hogy mi a helyzet. Ez még egyáltalán nem bekavarás, pont hogy annak kéne a normálisnak lenni, hogy érdeklődöm a tesóm dolgai felől és nem csinálok úgy, mintha nem is ismerném, nehogy "beleszóljak"...
mondjuk mert semmi köze hozzá
és lehet h majd ha ténylegesen alakul valami akkor szolnak
szal türelem és empátia
én pont így voltam most...
rohadtul szarul esett a számonkérése a pasim tesójának ...
Jó hát itt a gyakorin a legtöbben ugy viszonyulnak a testvéreikhez is, mintha idegenek lennének "miközöd hozzá?" hát hogy a testvérem ha ez nem magyarázat számodra, akkor nagyon sajnállak.
Én elbeszélgetnék a 36 éves haverommal, hogy ugyan mi a ****** képzel, jó hogy nem már a bölcsődéből vállogat. Mi az isten baja van az ilyennek?!?! stb... aztán megkérném rá, hogy kruvagyorsan hanyagolja a hugomat ha egy mód van rá. Aztán ráérdeklődnék hugomnál is, hogy ezt mégis miként gondolja?
Éés igen én, amikor hülyeséget csinálok, ugyan úgy "elvárom" a testvériemtől, hogy beleszoljanak az életembe, ugyan is ez a dolgunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!