Meddig titkoljam a boldogságom azért, mert neki nehéz? Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Van egy mostohatestvérem, aki két évvel idősebb nálam.
Eléggé kivan most, mert 2 év után vették fel álmai egyetemére, ahonnan most kirúgták. Mellé a párja is elhagyta, akivel 9 éve együtt voltak. Most eléggé padlón van, a volt barátját mániákusan üldözi, hogy nem hagyhatja el, ők összetartoznak, stb (mondjuk ez vicces, mert a mostohatestvérem havonta biztosan megcsalta 1-1 buliban).
Szóval most az egész család őt sajnálja, bármikor hazamegyek anyuékhoz, tuti feljön ez a téma...
Viszont nekem megkérte a kezem a barátom 2 hete. Nagy boldogan meséltem anyának, ahogy hazaértünk, ő pedig megkért, hogy egy ideig tartsuk ezt titokban, ne hordjam a gyűrűt sem. Én 1-2 napra gondoltam, hogy majd ők akarják neki elmondani, de már egy hete ez van... Kérdeztem tegnap is, hogy mégis meddig akarják ezt, a válasz az volt, hogy hááát nem tudják még, most is nagyon kivan még a tesóm. És ha 3 hónapig lesz így, akkor addig hallgassunk róla?!
Szerintetek az úgy fair, ha azt mondjuk, hogy jövőhétig hallgatunk, de utána megtartjuk az eljegyzési vacsit és elmondjuk a barátainknak is, ismerősöknek?
Nem értem, hogy miért kell ezt titkolni. És ha évekig lesz padlón a mostohatestvéred, akkor az esküvő is titkos lesz? És nem lesz meghívva, vagy mi? :D
Ha jó a kapcsolat kettőtök között, akkor örül a boldogságodnak. A vacsi alatt meg legalább kicsit kikapcsol.
Gratulálok :)
1. Amig anyadeknal laksz az van amit ok mondanak.
2. Minek keri meg a kezed ha olyan csorok vagytok hogy kulon koltozni se tudtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!