Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Meghalt anyám, de ők miért...

Meghalt anyám, de ők miért viselkedtek így?

Figyelt kérdés

meghalt anyukám teljesen váratlanul, nem tudtunk arról, hogy beteg...

a testvérem férjének a szülei, tehát az ő anyósa és apósa, akik orvosok, elég érdekesen reagáltak erre.

küldtek apámnak egy részvéttávíratot.

kedves béla (álnév), de az én nevem nem volt rajta.

azt tudnotok kell, h. meddő lettem, és emiatt súlyosan depressziós.

amikor jöttek a tesómat kikérni, akkor nem mentem ki, hanem ágyban feküdtem.

gondolom emiatt megsértődtek rám.

én azért küzdöttem, h. a méhem megmaradjon, ők tehát orvosként ezt pont leszarták.

nagyon rosszulesett, h. a részvéttávíratban az én nevem nem szerepelt.

azóta mailben elnézést kértem tőlük, h. nem találkoztam velük, megírtam, mi volt a gond, bár nehezen, mert ez kényes téma.

nem válaszoltak rá semmit.

2021. okt. 17. 11:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
93%

Én is orvos vagyok, és találkoztam számos rákos emberrel ezalatt a rövid idő alatt, mióta dolgozom. Egyiküknél sem láttam ezt a “dögöljön meg mindenki, kívánom legyél te is rákos” mentalitást, még annál sem, akinek abszolút reménytelen volt a helyzete sajnos. Rendkívül ellenszenves.

A fizikális kezelés mellett fontos a lelki vezetés is, gondolom ezt számodra is felajánlották, nem tudom éltél-e vele, vagy csak átadtad magad a depressziónak.

Nekem ebből a storyból úgy jön le, hogy magadon kívül senkivel nem foglalkoztál, ellenben te fordítva elvárod mindenkitől a figyelmet.

Én ismerem testvérem anyósáékat, de nincs különösebb kapcsolatunk egymással. Én nem foglalkozom velük különösebben, így nem meglepő, hogy ők sem velem - vagy fordítva. Testvéremmel kell, hogy jó legyen a kapcsolat, nem engem kell körülugrálniuk.

2021. okt. 17. 14:23
 22/29 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ne foglalkozz vele, megtörtént ez van, nem lehet mit tenni.
2021. okt. 17. 17:26
 23/29 anonim ***** válasza:
77%

Azért megerőltethetted volna magad, hogy jó képet vágj a tesód esküvőjéhez és legalább egy fél órára kidugd az orrod, akkor is ha te rossz passzban vagy épp. Nekem is az a gyanúsabb, hogy nem ők sértődtek meg, hanem a tesódnak esett rosszul.

A táviratot meg szokásból az elhunyt házastársának szokták címezni, ebbe nem látnék bele semmit. De ha mégis ők is haragszanak rád, legyen az ő bajuk már, ha bocsánatot kértél.

Ha ez már tényleg egy éves történet, engedd el. Bocsáss meg nekik meg magadnak is, esetleg beszélj inkább tesóddal, de aztán ennyi, ne őrizgesd, ne hánytorgasd fel. Pont az ilyesmik teszik tönkre és betegítik meg az embert.

2021. okt. 17. 17:50
 24/29 anonim ***** válasza:
11%

Minél több véleményt olvasok ezen az oldalon, annál biztosabb vagyok benne, hogy ide járnak az ország legundorítóbb pszichopatái.

Csak arra tudok gondolni, hogy annyira nyomorult életetek van, hogy az nyújtja számotokra az egyetlen örömforrást, hogy virtuálisan belerúghattok egy amúgy is földön fekvő elkeseredett emberbe. Szerencsétlennek meghalt az anyja, nem zavar titeket? A depressziót nem maga választja az ember, de gondolom ezt sem vagytok képesek ilyen alacsony intelligenciával felfogni.

Kérdező: ne hallgass ezekre a sötét lelkű emberekre, akiknél egy patkány is többet ér. Részvétem anyukád miatt.

2021. okt. 17. 19:39
 25/29 anonim ***** válasza:
95%

24-esnek

Te már nem láttad a sértő üzeneteit mert a moderátorok törölték. Írt vagy 4-5 sértőt ide és 2-3 privátban. De nem olyanokat, hogy a manó vigyen el.

2021. okt. 17. 19:43
 26/29 anonim ***** válasza:
95%

24!

A kérdező színvonalon aluli atkozodasai törölve lettek

2021. okt. 17. 19:43
 27/29 anonim ***** válasza:
77%

Felesleges ilyenen megsértődni, mert

1. Tényleg jellemzően az özvegynek szokás részvéttáviratot küldeni, főleg ha “csak” az illedelem diktálja.

2. Te kvázi idegen vagy számukra, hiszen ezek szerint nemigen találkoztatok még.

3. Nem hiszem, hogy érdekli őket egy ilyen személyes dolog, mint ami veled történt. Nem azért, mert gonoszak, csak egyszerűen ez egy privát dolog. A testvéred esetleg kimenthetett volna valamivel, hogy nem vagy jól, beteg vagy, akármi, de az is lehet, hogy ez neki is rosszul esett.

Ha rendet szeretnél tenni, akkor próbálj meg felépülni és minden oké lesz a családdal is remélhetőleg.

2021. okt. 20. 02:00
 28/29 anonim ***** válasza:
43%
Elfelejtettem, de őszinte részvétem Édesanyád miatt.
2021. okt. 20. 02:01
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

27-esnek

Olyanokat írt, hogy vigyen el a rák és dögölj meg. Ez szerintem nem normális.

2021. okt. 20. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!