Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Meghalt anyám, de ők miért...

Meghalt anyám, de ők miért viselkedtek így?

Figyelt kérdés

meghalt anyukám teljesen váratlanul, nem tudtunk arról, hogy beteg...

a testvérem férjének a szülei, tehát az ő anyósa és apósa, akik orvosok, elég érdekesen reagáltak erre.

küldtek apámnak egy részvéttávíratot.

kedves béla (álnév), de az én nevem nem volt rajta.

azt tudnotok kell, h. meddő lettem, és emiatt súlyosan depressziós.

amikor jöttek a tesómat kikérni, akkor nem mentem ki, hanem ágyban feküdtem.

gondolom emiatt megsértődtek rám.

én azért küzdöttem, h. a méhem megmaradjon, ők tehát orvosként ezt pont leszarták.

nagyon rosszulesett, h. a részvéttávíratban az én nevem nem szerepelt.

azóta mailben elnézést kértem tőlük, h. nem találkoztam velük, megírtam, mi volt a gond, bár nehezen, mert ez kényes téma.

nem válaszoltak rá semmit.

2021. okt. 17. 11:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Lagzikor szokták kikérni a lányt.Én legalábbis erre gondoltam.
2021. okt. 17. 12:18
 12/29 anonim ***** válasza:
92%
Pedig a hiba a te készülékedben van, sajnos. Minél hamarabb nézel vele szembe, annál hamarabb kérhetsz szakszerű segítséget.
2021. okt. 17. 12:27
 13/29 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem teljesen normális dolog haláleset esetén elsősorban az özvegynek részvétet nyilvánítani a táviratban. A temetésen viszont természetesen neked is jár a részvétnyilvánítás (gondolom, oda te is meg ők is elmentek). Az meg h az e-mailedre nem válaszoltak, nem a legudvariasabb valóban.
2021. okt. 17. 12:29
 14/29 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem vannak nálad bajok.., már ne is haragudj meg.. miért gondolod, hogy körülötted forog a világ? ki vagy te nekik? segítsek? senki.
2021. okt. 17. 12:34
 15/29 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
Azért ezt nem feltétlen emailben kéne megbeszélni szerintem...
2021. okt. 17. 12:35
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
7-es nekem is ez jutott eszembe. De mindjárt jön azzal, hogy ez nem most történt, hanem legalább egy éve, csak azóta pörög rajta. 😂
2021. okt. 17. 13:53
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szimpi nekik, meg ha nem voltál ott, és nem kedvelnek, könyörgöhetsz nekik (főleg hogy bár embernek ez hülye indok).
2021. okt. 17. 14:01
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a 7-eshez, nekem is ez volt az első gondolatom. Alapból zavaros az egész... De távirat már nem létezik.
2021. okt. 17. 14:07
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
2021. okt. 17. 14:09
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Idén április végétől nincs távirat, szóval te egy több mint féléves témán kattogsz. Nem vettél részt a tesód esküvőjén, ezért haragudtak meg rád. Nem nekik hiányoztál elhiheted, hanem gondolom a tesódnak esett rosszul, esetleg ő panaszkodott. Na ezért haragudhatnak rád. De ha csak a táviratban írt névből következtetsz akkor nem hiszem hogy érdekled őket. Attól hogy orvosok nem hiszem hogy jobban átéreznének más lelki fájdalmát. Főleg ha nem pszichológusok. Meg a magánéletben ők is emberek. Nem hiszem hogy foglalkoznak veled, egy majdnem idegen vagy.
2021. okt. 17. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!