Meghalt anyám, de ők miért viselkedtek így?
meghalt anyukám teljesen váratlanul, nem tudtunk arról, hogy beteg...
a testvérem férjének a szülei, tehát az ő anyósa és apósa, akik orvosok, elég érdekesen reagáltak erre.
küldtek apámnak egy részvéttávíratot.
kedves béla (álnév), de az én nevem nem volt rajta.
azt tudnotok kell, h. meddő lettem, és emiatt súlyosan depressziós.
amikor jöttek a tesómat kikérni, akkor nem mentem ki, hanem ágyban feküdtem.
gondolom emiatt megsértődtek rám.
én azért küzdöttem, h. a méhem megmaradjon, ők tehát orvosként ezt pont leszarták.
nagyon rosszulesett, h. a részvéttávíratban az én nevem nem szerepelt.
azóta mailben elnézést kértem tőlük, h. nem találkoztam velük, megírtam, mi volt a gond, bár nehezen, mert ez kényes téma.
nem válaszoltak rá semmit.
Szerintem igencsak komoly bajok vannak veled, ha ilyen hülyeségeket pörögsz, hogy nem mentél ki a kikérésre, illetve hogy jön ide a meddöség téma?
Emellett érthetö módon egy táviratban nem írják végig az egész családot, hanem csak a legközelebbi hozzátartozót, ami adott esetben anyád férje.
1.
szerintem meg hülyeségeket beszélsz.
apámmal ketten maradtunk.
és állítólag haragszanak rám, h. nem mentem ki.
azért nem mentem ki, mert a meddőségem miatt depressziós lettem.
szerintem te ne válaszolj nekem semmire, ha nem fogod fel ennek a súlyát.
a baj nem velem van, hanem veled, ha nem érted.
Kérdező, jogosan haragszanak.
Sajnálatos, ami veled történt (méhed), de ez pont nem az ő problémájuk, és pont ne a gyermekük esküvőjén legyen az ő problémájuk.
Amit csináltál - azaz nem csináltál-, az szimplán bunkóság.
Tehát te anno épp depis voltál és emiatt konkrétan vadidegenkent kezelted őket- és most az esik rosszul, hogy ők ugyanígy kezelnek. Pontosan miért is?
Amúgy ha az én gyerekem házastársának valamelyik szülője elhunyna, én is csak az özvegynek fejezném ki részvétemet.
Kedves kérdező!
Minek teszed fel a kérdést ha csak a te általad elképzelt dolgokat fogadod el? Bárki bármit ír máris beszólsz neki és panaszkodsz, hogy ők a bunkók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!