Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Betegen jogos h így viselkedte...

Betegen jogos h így viselkedtek velem?

Figyelt kérdés
Nyaraltunk mamának, anyával és a 2 kisfiammal. Én benyeltem vmit, lazas voltam, fajt a gyomrom csak feküdtem mert hányingerem volt folyton. Féltem jöttek hozzám egész nap, reggelire egy száraz kiflit adott anya, aztán amikor összeszedtem magam, lementem, leteremtettek hogy minek jövök le. Ök jól elvannak a gyerekekkel, így még csak mind a 2 gyerek engem akar. Dehat látni szerettem volna öket ;( meg keresni enni valamit. Aztán megjott ferjem, ö hozott enni meg inni. Délután jobban lettem mert cataflamot vettem be de wz 1 evesem kiszáradt q kapun az ferjem után. Kértem anyát hogy menjen utana mert fáj a gyomrom, de ő még csak ült hogy ö örül hogy leült. Utána mamam elszökött hogy miertnem a saját bőréből iszok ( örültem hogy el tudtam menni a konyhai vizert) egyszerűen nem ertem miert viselkedtek velem így. Ertem hogy kiestem és nem tudtam a gyerekek után menni de szörnyen rosszul voltam meg gyenge. Nem ismerek rá a magamra és anyára. Este szóvá tettem hogy milyen rosszul voltam és nem segítettek és még nekik állt feljebb uh osszepakoltunk és eljottunk a családdal. Azota mama egyfolytában ir és kioszt...el sem olvastam mert egész éjjel hánytam még ment a hasam. Tényleg egyszerűen nem értem. El vagyok keseredve. Nem ilyennek ismertem őket
2021. aug. 15. 15:02
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákért....kiszaladt az 1 évesem a kapun illetve mama leszidott h nem a saját bögrémből iszok
2021. aug. 15. 15:04
 2/25 anonim ***** válasza:
98%

Olyan az írásod mintha egy gyerek írna, nem egy 2 gyerekes családanya. Valahogy gyerekstátuszban maradtál. Amúgy mi a probléma? Szarul voltál, anyád és öreganyád vigyázott a gyerekekre. Azt mondták pihenj, te meg lementél. Nem értem ezen mi a gond. Túlérzékeny vagy kicsit.

Az már gázabb hogy a gyerek kifutott a férjed után, ebből volt valami veszély? Férjed miért nem figyelt?

Tényleg nem értem a problémát.

2021. aug. 15. 15:10
 3/25 anonim ***** válasza:
73%
szedd mar ossze magad. a gyerekeid par ev mulva viccet fognak csinalni beloled mert mindenen bogsz es hisztizel
2021. aug. 15. 15:12
 4/25 anonim ***** válasza:
95%

Mit kellett volna segíteni??? Hagyták, hogy pihenj.

Egyszer az a bajod, hogy azt mondják, maradj fent és feküdj. Ezt le sz.rod, lemész, majd amikor azt mondják, oké, akkor ha ők nem jók arra, hogy a gyerekekkel legyenek, pldd meg, az se jó

Hányingerrel, gyomorfájással meg nem matatunk kaja után.

2021. aug. 15. 15:14
 5/25 A kérdező kommentje:
Azert írtam így mert rövidre próbáltam fogni mert még most is rosszul vagyok csak lelkileg ezt nem tudom feldolgozni. Azert mentem le mert éreztem, kilyukadt a gyomrom illetve vizet akartam felhozni. Igen autók mentek jobbra balra amikor kiszaladt kisfiam, ferjem nem látta mert már messzebb volt , távoli állt meg a háztól autoval. Hh nem érted? Megkerem h menjen utana mert én rosszul vagyok és azt mondta h nem. Akkor gyors mentem en ugy h majdnem összevissza hánytam mindent. Milyen anya az ilyen?! Nem azért szidják le h menjek vissza pihenni hanem mert mind a 2 gyerek engem akart és ez nekik nem tetszett. Néha anyukámnak is anyát mond az 1 évesem és sose kise javítja hogy ö a mama. Nekem ezek elég furcsa. Meg ki hallott még olyat hogy csak 1 bögréből ihatok?30 éve járunk ide nyaralni de sose csinaltak ezt velem
2021. aug. 15. 15:17
 6/25 anonim ***** válasza:
94%
Valaki légyszi írja le, hogy miről van szó! :D
2021. aug. 15. 15:18
 7/25 A kérdező kommentje:
Ha nektek beteg a gyereketek nem nézték rá hogy mi van vele? Mert ök nem nézték rám. Azert ne mondjátok hogy ez normális...én meg anyanak teat főztem gyerekként amikor ö beteg volt
2021. aug. 15. 15:20
 8/25 anonim ***** válasza:
93%

Mi az, hogy nem segitettek? Vigyaztak a gyerekekre basszus!!! Az akkor mi, ha nem segitseg?

Fejezd be a hisztit, szedd ossze magad. Hany eves vagy, 14? Kaput, ajtot, mindent gyerek mellett pedig zarni kell, iszonyu felelotlenek vagytok, ferjeddel az elen, ha csak ugy kiment, hogy nyitva hagyta maga utan.

Az a resze egyebkent rendben volt, hogy hazamentetek, betegen jo lenne nem megfertozi masokat is, viszont nyilvan itt most ez meg se fordult a fejedben, csak azert mentel el, hogy duzzoghass es martirkodj kedvedre. Fejezd ezt be!

2021. aug. 15. 15:20
 9/25 anonim ***** válasza:
89%

"Milyen anya az ilyen?!"

És az milyen, akinek a gyereke autók között rohangál, de neki a reakciója az, hogy megkeresi az anyját, hogy oldja meg helyette a helyzetet? Ha az én gyerekem rohanna ki az utcára az autók közé, akkor is utána szaladnék AZONNAL, ha a fejem félig le van esve.

2021. aug. 15. 15:21
 10/25 A kérdező kommentje:
Uristen...ti bolondok vagytok
2021. aug. 15. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!