Betegen jogos h így viselkedtek velem?
Figyelt kérdés
Nyaraltunk mamának, anyával és a 2 kisfiammal. Én benyeltem vmit, lazas voltam, fajt a gyomrom csak feküdtem mert hányingerem volt folyton. Féltem jöttek hozzám egész nap, reggelire egy száraz kiflit adott anya, aztán amikor összeszedtem magam, lementem, leteremtettek hogy minek jövök le. Ök jól elvannak a gyerekekkel, így még csak mind a 2 gyerek engem akar. Dehat látni szerettem volna öket ;( meg keresni enni valamit. Aztán megjott ferjem, ö hozott enni meg inni. Délután jobban lettem mert cataflamot vettem be de wz 1 evesem kiszáradt q kapun az ferjem után. Kértem anyát hogy menjen utana mert fáj a gyomrom, de ő még csak ült hogy ö örül hogy leült. Utána mamam elszökött hogy miertnem a saját bőréből iszok ( örültem hogy el tudtam menni a konyhai vizert) egyszerűen nem ertem miert viselkedtek velem így. Ertem hogy kiestem és nem tudtam a gyerekek után menni de szörnyen rosszul voltam meg gyenge. Nem ismerek rá a magamra és anyára. Este szóvá tettem hogy milyen rosszul voltam és nem segítettek és még nekik állt feljebb uh osszepakoltunk és eljottunk a családdal. Azota mama egyfolytában ir és kioszt...el sem olvastam mert egész éjjel hánytam még ment a hasam. Tényleg egyszerűen nem értem. El vagyok keseredve. Nem ilyennek ismertem őket2021. aug. 15. 15:02
21/25 anonim válasza:
Most komoly, hogy elvárod anyádtól, hogy téget pátyolgasson? Miközben te is anya vagy? Ebből már rég ki kellett volna nőnöd. Kb olyan 10-12 éves korodban.
22/25 anonim válasza:
Attól még, hogy valaki anya, nem kell rögtön terminátorrá változnia és mindent kibírni, csak mert anya. Lehetnek fájdalmaid, ami miatt nem veszel észre hibákat egy szövegben, vagy amik miatt nehezebben futsz a gyerek után mint egy idős ember. Mellékesen, pont azért nem vállal sok fiatal nő gyereket, mert olyan a társadalom hozzáállása, mint azt itt is látjuk.
De ami anyád és közted történt azt csak te tudod igazán, mi nem láttuk a helyzetet és nem hallhattuk a másik fél szemszögét. Beszéld meg velük ha nyugodtabb a hangulat.
23/25 anonim válasza:
A hibát inkább magadban kéne keresned szerintem.
24/25 anonim válasza:
27, csípem az ilyen igazságosztókat...
Mindenki értette, hogy beteg. A család is, segítettek is. Neki az nem volt jó.
25/25 anonim válasza:
Nem állítottam hogy a kérdezőnek van igaza. Azt sem hogy a szülőknek. Csak túlzásnak tartom ennyire neki esni valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!