Betegen jogos h így viselkedtek velem?
A gyereked életveszélyben volt, de neked fontosabb volt, hogy fáj a pocikád, minthogy biztonságba helyezd a saját kölköd. De mi vagyunk a bolondok, mert nem neked adunk igazat...
Te vagy a hisztis, nem volt igazad.
Szenvedek segitseg nelkul, mert nincs kire biznom napkozben az 1 evesemet, hiszen a ferjem dolgozik, csalad messze van. Tudom, hogy ilyenkor jol esik, ha kiszolgalnak, nekem is, hiszen nagyon szarul vagyok, de ha ez nem megoldhato, akkor nem sir a szam, megoldom. Persze ilyenkor a ferjem ha hazajon, mindig segit, hoz/ foz kajat vacsira es masnapra, kiszolgal, meg se kell mozdulnom, gyerekkel van (bar azt amugyis), stb.
De napkozben ez nem megoldhato.
Gondolom azért akarta, hogy a saját bögrédből igyál, mert sikerült összekaparnod valami vírust (ami ugye cseppfertőzéssel terjed) és ha te 2-3 bögrét is megfogsz, iszol belőle, valaki meg rányúl és iszik utánad, akkor simán elkaphatja.
Nem tudom, hogy hány éves anyukád, meg mennyire fitt, de az egy évesem mellett én is örülök, ha le tudok ülni pár percre. Amúgy pedig míg kimondod, hogy menj már ki utána, te már rég kint lehettél volna, ha fáj a gyomrod, ha nem.
Az a rész nem tiszta, amikor lementél és vissza akartak küldeni, hogy mikor is akartak téged a gyerekek, de nekem az a tapasztalatom, hogy én egész addig nagyon jól elvagyok a lányommal, amíg az apja haza nem ér, onnantól mint egy bolond, hol engem követ, hol hisztizik, hogy az apja vegye fel, hol az apjától jönne hozzám és fordítva. Tehát lehet ezért nehezményezték a felbukkanásodat.
Amúgy pedig anya vagy könyörgöm, legyél már erős, ilyen tutyimutyiként aki saját magát nem tudja megvédeni, hogy fogod a gyerekeid érdekeit képviselni például valami konfliktusban?
Édes istenem, te hány éves vagy Kérdező? 3? Mi az, hogy leszid a mama mert nem a saját poharadból iszol, meg nem tudod ezt feldolgozni lelkileg?!
Én most nem tudom komolyan, hogy sírjak vagy nevessek, meg merem kockáztatni, hogy a 8 éves öcsémnek magasabb az intelligencia szintje és a tűrés állapota.
Milyen anya az ilyen? Én is ezt kérdezem, csak éppen rád értve. Miért vállalnak az ilyen életképtelen emberek gyereket?
Hogyan kellett volna segíteniük? Basszus, nem halálos beteg voltál, hanem ment a hasad meg hánytál. Ember, kiakadok. Amúgy meg segítettek, vigyáztak a gyerekeidre. Javaslom, több időre is add oda nekik a gyerekeket, jobb helyen lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!