Kisemmiztek a testvéreim. Mit tegyek?
Bocsi, de illegális vállalkozásból más nevére vett házak? Igazuk van azoknak, akik szerint örülj, hogy egyáltalán kaptál valamit. Én tuti nem lobogtatnám a bíróságon, hogy illegálisan szerzett vagyon az örökségem...
Amúgy meg nem meglepő, ha nem kaptál sok pénz, ha jól értem 6 gyerek között oszlott meg (4 féltesó és a nővéred + te). Neked mindennek a hatoda járt. Ha az autó a te neveden van, írd meg az illetőnek, hogy visszahozza, vagy feljelented.
Az hogy nem folytathatod a családi "vállalkozást", nem feltétlenül probléma, mert illegális volt. Amúgy meg tényleg apádra legyél mérges. Minket is jól otthagyott a féltesómmal ilyen csodás szituban, de mindketten rá vagyunk mérgesek utólag. Tudta pontosan, hogy mekkora rendetlenséget csinált, szóval igazán rendelkezhetett volna róla. Így évekig húzódott a tárgyalás, utána évekig ment a hülyeség, hogy az én nevemen volt a házának egy része...
13# 19#
Semmi nem volt a fater nevén, de a testvéreim nevém se.
Apu átiratta az egyik, a munkásszállóban lakó személy nevére, ő meg gondolom aláírta hogy eladhatják azokat a házakat és az autókat
Nem rendesen mert megzsaroltak hogy jelentkezzek ki a házból, csak akkor kapok a pénzből de mondom amikor eladtak a két házat abból semmit sem kaptam, pedig ígérték. Viszont tök boldogan üzemeltetik az illegális szállodát és helyettem ők élnek abban a házban. A autót ami a nevemen van nem adják vissza, a hatóság nem segít mert hogy ez egy családi ügy és nekem kell vissza kérjem. Ez a story tömören.
Szerinted rendesek?
Egyebkent biztos volt ott annyi lóvé, hát én apukámmal éltem láttam az autókat és az házakat. Tudom hogy mennyit érnek, tisztában vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!