Miért nem lehet többet venni egyszerre?
Figyelt kérdés
Tesóm vett konzerv kajàkat. Több félét nekem meg a parjanak reggelire. A kolbászos kaját elvitte reggel Balàzs. Miért nem lehet úgy venni valamit, hogy kapjak én is. Ami maradt az nem tetszik. Vasarolni csak délutàn fog.#Menü tervezés
2021. okt. 9. 07:15
61/65 anonim válasza:
Köszönöm a letorkolàst.
Szívesen:-)
Remélem tesód kihajított és már az utcán vagy. Igyenélőként még pampogsz is. A pofám leszakad.
62/65 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy? Mert ha lány vagy, akkor szégyen hogy nem tudsz ennnyi dolgot megcsinálni "nő" létedre, ha meg fiú, akkor meg a picsogásod miatt.
63/65 A kérdező kommentje:
Fiu.
2021. okt. 28. 09:07
64/65 anonim válasza:
Ez nem is volt kérdés, ha pasik ilyen "szolgáljanak ki mert farokkal születtem" mentalitásúak.
65/65 anonim válasza:
62 vagyok, semmi rosszindulat nélkül azt hittem, hogy lány vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!