Miért nem lehet többet venni egyszerre?
pörköltöt 12 évesen megtanult a fiam főzni. nem egy nagy truváj. csinálj több adagot, mondd, hogy te azt eszed, levan a gond.
tudod attól lesz felnőtt valaki, hogy nem nyávog, hanem megoldást keres a problémára, és aztán megoldja. ez nem tűnik egy túl bonyolult dolognak, te is képes vagy rá.
nem tudom miért a testvéred tart el, de hálás lehetsz a sorsnak, mert van, akiért a szülei sem tesznek meg ennyit, ha egyszer felnősz és lesz saját gyereked, akkor talán megérted ezt.
Egyszerű, fogod a kis feneked a saját pénzedből bevásárolsz, hazamész és megfőzöd. ja hogy nincs pénzed? Akkor kuss.
Ha az én öcsém lennél már kb a híd alatt laknál ilyen hozzáállással.
Gondolom te otthon maszturbálsz míg a tesódék dolgoznak és eszedbe se jut felemelni a lusta segged és elhúzni diákmelózni igaz?
Hát végigolvastam a válaszaidat. Reggelire ebédre való konzervek? (Mert hogy te pörköltet ennél, stb., stb., még Balázst is beleveszed, aki közismerten itt hót hülye volt mindig.)
Ha lehetne szavazni, te vinnéd a troll-kérdések netovábbját. :)
Mondjuk ha kitartanák a szros pcsám, nem még én kezdenék el ugatni, hogy nem tetszik az ingyenkaja. Az a minimum, hogy megoldom magamnak, ha ez a helyzet. Ha nem, akkor azt eszem, amit kapok. Pofavágás nélkül.
Tesód helyében úgy kivágnálak, mint a macskát (vagyis ő pont maradna, mert nem egy hálátlan dög veled ellentétben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!