Miért nem lehet többet venni egyszerre?
Figyelt kérdés
Tesóm vett konzerv kajàkat. Több félét nekem meg a parjanak reggelire. A kolbászos kaját elvitte reggel Balàzs. Miért nem lehet úgy venni valamit, hogy kapjak én is. Ami maradt az nem tetszik. Vasarolni csak délutàn fog.#Menü tervezés
2021. okt. 9. 07:15
31/65 A kérdező kommentje:
Igen.Utàlom hogy mindig kesz teny van. Kedden szaftos oldlas krumpli. Csak krumplit ettem.
2021. okt. 9. 09:54
32/65 anonim válasza:
És te melyik nap szoktál főzni?
33/65 anonim válasza:
Bakker, nem hogy örülnél, hogy főtt ételt raknak minden nap eléd az asztalra.
Elég hálátlan d.ögnek tűnsz...
34/65 anonim válasza:
30/30 voltam! Bocs de megkérdezte a tesód mit szeretsz vagy mit nem?????
35/65 anonim válasza:
De amúgy hogy vagy ennyire válogatos? Ezt általában tinikorban legkésőbb kinövik (mint én is).
36/65 anonim válasza:
tizenhét éves nagy marhaként felemeled a segged, és lemész a boltba, nem a tesód csicskáztatod.
37/65 anonim válasza:
amúgy miért kélne a tesódnak kiszolgálni? Nem tetszik a kaja? Főzz szépen te. Belefér az idődbe annyira mint másnak munka mellett.
38/65 anonim válasza:
Kérdező, huszonsokév háziasszonykodás után bármit megennék, amit elém raknak. Szóval javaslom, hogy vedd át a munkát, állj sorba a boltban, cipekedjél, "csesszél" el pár órát a napodból a főzésre/mosogatásra/konyhatakarításra, előtte természetesen tervezd meg a menüt, de úgy, hogy az mindenkinek tetszen, természetesen férjél bele a konyhapénz-keretbe, aztán zsebeljél be pár pofavágást, mert mégsem tudsz mindenkinek megfelelni.
Jó étvágyat.
39/65 anonim válasza:
Úgy látom anélkül,hogy ismernénk a részleteket ismét elszabadult a pokol.
40/65 anonim válasza:
Ismerjük a részleteket: kis híján nagykorú ember vinnyog hogy nem úgy van kinyalva a popója ahogy neki tetszik, de a boltba se emeli a le a seggét. Nyervog a kaja miatt, de főzni nem főz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!