Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem lehet többet venni...

Miért nem lehet többet venni egyszerre?

Figyelt kérdés
Tesóm vett konzerv kajàkat. Több félét nekem meg a parjanak reggelire. A kolbászos kaját elvitte reggel Balàzs. Miért nem lehet úgy venni valamit, hogy kapjak én is. Ami maradt az nem tetszik. Vasarolni csak délutàn fog.

#Menü tervezés
2021. okt. 9. 07:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem te keresed meg rá a pénzt, akkor azt és annyit vesz a tesód, amennyit csak akar. Ha pedig te keresed meg rá a pénzt, akkor menj el bevásárolni magadnak, és szintén azt és annyit veszel, amennyit csak akarsz. Probléma megoldva.
2021. okt. 9. 09:06
 22/65 anonim ***** válasza:
94%
a hova, az elég szar kérdés volt. hány éves vagy?
2021. okt. 9. 09:14
 23/65 A kérdező kommentje:
17 vagyok. Sulizok. Gyakorlatbol van penzem.
2021. okt. 9. 09:21
 24/65 anonim ***** válasza:
96%

Már nem egyszer leírtuk. Menj el dolgozni!

Ne élősködj a testvéreden!

Szégyeld magad, hogy szerencsétlen tesód vérét szívod hálátlanul, mikor nem is neki kellene eltartania téged a párjával együtt!

Én már rég kivágtalak volna az biztos.

Folyamatosan csak követelőzől itt, miközben képtelen vagy kinyitni a szád szépen kérve bármit is, rgyáltalán megköszönni a testvérednek, hogy feláldozza magát, az életét miattad. Örülj, hogy a párja elvisel.. Örülj, hogy van fedél a fejed felett, etetnek ruháznak. Holott ez nem az ő dolguk lenne.

2021. okt. 9. 09:22
 25/65 anonim ***** válasza:
100%

Miért vett volna többet, ha csak most kóstoljátok?

És ha a többi sem ízlett volna?

Akkor kidobott pénz...

Te tudsz gondolkodni is vagy csak picsogsz mindenen?

2021. okt. 9. 09:28
 26/65 anonim ***** válasza:
96%

"Ami maradt az nem tetszik"

Tarts néhány koplalónapot, kb. szerdán már tetszeni fog.

2021. okt. 9. 09:38
 27/65 A kérdező kommentje:
Tudok.Mashol làttam,hogy tervezik a menüt. Nàlunk az van megbeszéljük kb mikor ki lesz. Szerdan mindig hurka kolbasz rantott szelet, ràntott tök.Ez kb szent. Ha kitalalok valamit akkor annyi a vàlasz meglatom mit tehetek. Két napja csirke van és rizs. Holnapra terv sincs.
2021. okt. 9. 09:43
 28/65 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyi eszed van mint amit a beszédkézségedből látunk akkor barátom neked semmilyen konzervre nem lesz pénzed, nem hogy kolbászosra majd.
2021. okt. 9. 09:43
 29/65 anonim ***** válasza:
100%
Szólj neki.
2021. okt. 9. 09:50
 30/65 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezted a tesót mit szeretne enni, mit nem szeret??????????
2021. okt. 9. 09:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!