A postán a csomagolódobozokat lehet egyesével is kapni, vagy többet kell egyszerre venni belőle?
Kissé hülye kérdés, ne kövezzetek meg érte. Csak nem szeretnék leégni a postán azzal, hogy csak egy db dobozt akarok venni, ha csak csomagostul árulják.
Ezekre a dobozokra gondolok (innen is az XS-re): [link]
A webshopban viszont csak 15db-osával árulják ( [link] ), emiatt gondolom főleg, hogy ha simán besétálok, akkor is csak úgy tudnám megvenni.
Persze, nem olyan drága a 15 darabos kiszerelés sem, de úgy sem használnám mire, akkor meg minek vegyek olyat ha nem muszáj.
Van valakinek ezzel valami tapasztalata?
Budapest? Akkor gugli: "kartondoboz budapest"
Ajánlhatok én üzletet a XXII. kerben ha te a IV-ben laksz vagy fordítva.
#3: Már próbáltam guglizgatni, de az ilyen keresésre csak olyan boltokat találtam, akiktől csak nagy tételekben lehet rendelni egy cégnek. Nekem tényleg csak 1db doboz kéne.
XIII. kerület amúgy, tudsz a környéken valami jót, vagy kénytelen leszek a posta isteneihez imádkozni?
#4: Ha arra gondolsz, hogy kapjak fel egy random dobozt egy random bolt szemeteséből, ennél azért kicsit igényesebb lennék :)
XIII környékén pont tudok: photoline.
Mindenféle méretű doboz van. Akár 1db-ot is vehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!