Zaklatott a nővérem férje kamaszként. Hogyan tudnám bizonyítani és kártérítést követelni?
Szinte senki sem hisz nekem, mert nagyon jól el tudja magát adni a sógorom.
Aktus nem történt, de ez nem jelenti azt, hogy helyénvaló lett volna felnőtt, házas, gyermekes embernek ilyet tenni egy 13-14 évessel, pláne nem rokonságból.
Akkor magamat hibáztattam, nem szóltam senkinek. Azt hittem ettől leszek felnőttebb, "jobbfejebb".
Ma már tudom, hogy ez nem így van.
A nővérem azt hiszi hazudok, nem akar hinni nekem.Ez az alak meg mindent tagad.
Mindig is nagyon jól manipulált, megkérte, hogy töröljem a Facebook uzeneteimet is, hogy tűnjenek el a bizonyítékok. Ha csinált valamit akkor mindig figyelt, hogy ne legyen szemtanú.
Bizonyítékom így nem igazán van, de szerencsére a szüleim és egy testvérem hisznek nekem.
Korábban is csalta meg a nővéremet, de én ezt már nem tudom tovább tűrni, mert nem elég, hogy valamelyest tönkretette az életemet, a mai napig kavarja a szart az élet más területein is és még a nővérem életét is tönkreteszi.
Korábban gyámhivatalon kérdezték, hogy valóban molesztált-e. Akkor azt mondtam igen, de azóta elévülhetett.
Kérdés az hogy van értelme foglalkoznom vele, vagy engedjem el, mert az országban a nőknek csönd a neve?
"...ha nőgyógyászati szakvélemény megállapítja az erőszakot..."
Az erőszaknak nyoma van ám és simán mmegkülönböztethető a szakerto szamara a sima szextol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!