Hazudik a csaj, de nem tudom bizonyítani?
Korábbi kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..
Valaki javasolta, hogy derítsem ki ismerősökön keresztül. No, állítólag a leányzó szégyelli az öcsém előtt (aki mániákusan hisz a komoly kapcsolatokban), hogy voltak alkalmi kapcsolatai, többek között velem, és úgy állítja be, mintha bolondítottam volna. Többször mondtam már, de nem tettem, kifejezetten semmi félreértés nem volt közöttünk. Lehet még itt tenni valamit, vagy megette a fene az egészet?
"ha az embernek huszonnégy évig az öccse a legjobb haverja, aztán egyik napról a másikra a köszönését se fogadja."
Annyira jó "barát" azért mégsem lehetett, ha csak simán lelép, és elfordul tőled. Igaza van a válaszadóknak, hagyjad már élni. Ő problémája, próbáld magad túltenni rajta és kész. Elhiszem, hogy nem egyszerű, de ha folyamatosan zaklatod, meg a nyakára jársz, akkor még jobban el fog távolodni tőled.
Hagyjad, és kész. Ha ő ilyen könnyen túltette magát rajtad, akkor szerinted ez mit jelent? Nem tekintett rád azért olyan jó barátként, mint ahogy te őrá.
Akadj le róla, éld az életed, és hagyd békén. Mert ne haragudj, hogy ezt mondom, de elég ellenszenvesnek tűnsz már, hogy már ismerősökön keresztül kutakodsz utána, így lehet én is marha dühös lennék már, hogy a testvérem nem hagyja, hogy a saját életemet éljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!