Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Zaklatott a nővérem férje...

Zaklatott a nővérem férje kamaszként. Hogyan tudnám bizonyítani és kártérítést követelni?

Figyelt kérdés

Szinte senki sem hisz nekem, mert nagyon jól el tudja magát adni a sógorom.

Aktus nem történt, de ez nem jelenti azt, hogy helyénvaló lett volna felnőtt, házas, gyermekes embernek ilyet tenni egy 13-14 évessel, pláne nem rokonságból.

Akkor magamat hibáztattam, nem szóltam senkinek. Azt hittem ettől leszek felnőttebb, "jobbfejebb".

Ma már tudom, hogy ez nem így van.

A nővérem azt hiszi hazudok, nem akar hinni nekem.Ez az alak meg mindent tagad.

Mindig is nagyon jól manipulált, megkérte, hogy töröljem a Facebook uzeneteimet is, hogy tűnjenek el a bizonyítékok. Ha csinált valamit akkor mindig figyelt, hogy ne legyen szemtanú.

Bizonyítékom így nem igazán van, de szerencsére a szüleim és egy testvérem hisznek nekem.

Korábban is csalta meg a nővéremet, de én ezt már nem tudom tovább tűrni, mert nem elég, hogy valamelyest tönkretette az életemet, a mai napig kavarja a szart az élet más területein is és még a nővérem életét is tönkreteszi.

Korábban gyámhivatalon kérdezték, hogy valóban molesztált-e. Akkor azt mondtam igen, de azóta elévülhetett.

Kérdés az hogy van értelme foglalkoznom vele, vagy engedjem el, mert az országban a nőknek csönd a neve?

2021. okt. 3. 13:09
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

Én meg azt nem értem, hogy miért olyan nehéz azt megérteni, hogy szeretnék végre nem én lenni a családi körben,az a "h.lye kis r1b@nc", aki meggyanusítja a sógorát.

Már vártam ezt a megjegyzést másokkal kapcsolatban.

Ja, hát többnyire a sógorom közös beleegyezessel kezd más nőkkel, de a kislanyokrol nem tudok nyilatkozni.

Mivel nálam csak idősebb nők voltak ezért azt gondoltam hogy nem kell mások miatt aggódnom, hiszen ők önszántukból mentek bele..

2021. okt. 3. 18:50
 22/50 A kérdező kommentje:
Illetve igen, sajnálom a gyerekét, mert ő is lesz kamasz.. és egy ilyenből bármi kitelik.
2021. okt. 3. 18:52
 23/50 anonim ***** válasza:
36%

Akkor magamat hibáztattam, nem szóltam senkinek. Azt hittem ettől leszek felnőttebb, "jobbfejebb".

Bocs, de ez nagyon ellentmondásos. Vagy hibáztattad magad, vagy menőnek érezted.

2021. okt. 3. 18:56
 24/50 A kérdező kommentje:

Hogy mit is szeretnék pontosan?

Nem hányingert kapni, ha a férjem hozzám ér, pont ahogyan ő tette.

De nyilván egy penzhajhasz, gonosz ember vagyok amiért ezt szeretném és nem egyből máltai szeretetszolgálatként foglalkozni a többi nővel.

2021. okt. 3. 18:59
 25/50 A kérdező kommentje:

Akkor, legyen ellentmondásos.

Eléggé sok minden kavargott az agyamban. Kívülről nagyon könnyű mondani, hogy mi a hiba.

Van 13-14 éves ismerősöd?

Nekem annyi idős koromban még a kanyarban sem volt a fiuzas iránti vágy.

Viszont a testvéreim majd egy évtizeddel idősebbek voltak és mindig is utol akartam érni őket, hogy én is felnőtt lehessek.

Kavarogtak bennem a gondolatok.

Az elején nyilván imponalt, hogy egy férfi nőként kezel, de aztán már egyre jobban éreztem, hogy ez nem helyes, amikor tettlegesse fordult a dolog.

Viszont, most komolyan meg kell védeni magam, hogy márpedig velem mi történt? Egy kérdés volt. Nem tudom, hogy van e közületek olyan aki ilyenen átment vagy esetleg ismerosotok de ez a hozzáállás a lehető legrosszabb..

2021. okt. 3. 19:05
 26/50 anonim ***** válasza:
75%
Hány éve történt? Ha nem titok...
2021. okt. 3. 19:06
 27/50 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, kb 20 lehetsz (több nem nagyon, a tesód geyerének a kora alapján), undorodsz, ha hozzád ér a férjed.

Engem zaklattak. Én meg attól undorodom, aki erről kitalál történeteket, mert az ilyenek miatt nem hisznek már annak sem, aki igazat mond. Rohadtul megviselhetett, ha utána beugrottál az első ágyba és házasságba.

2021. okt. 3. 19:15
 28/50 anonim ***** válasza:
28%
És van jelentősége annak, mikor történt, az elévülés miatt, de úgy látszik, ez titok. Segítek, fb 2008 óta van, nehogy 13 évnél többet mondj :D
2021. okt. 3. 19:16
 29/50 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ezt sikerült levonni az írásomból. Végül is az én hibám minden. Köszi, akkor most megyek felkötni magam. :D
2021. okt. 3. 19:18
 30/50 anonim ***** válasza:
33%
nézd, csak ködösítesz, ami ténykérdés, arra nem válaszolsz...
2021. okt. 3. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!