Szerintetek igaza van a nővéremnek, amiért nem akar eljönni az esküvőmre? Többi lent.
Igenis fogadjátok el, hogy az esküvő az adott PÁRRÓL szól
Odáig szól róluk, ha ketten vannak. Ha vendéget hívnak, onnantól ők bizony vendéglátók.
Tavaly volt az esküvőm és idén született gyerekem, ezért mindkét oldalt meg tudom érteni. Nem akartam volna a rengeteg gyereket az esküvőnkre, akik a családban vannak, ezért mi is hasonlóan szűk körű esküvőt tartottunk.
Csak egy gyerekem van még, őt éppen anyósomékra rá merném bízni pár órára. De ha lenne három, az nekik sok lenne, idegenben pedig nem bíznék.
Ha csak az a baj, hogy húsztól több ember nem fér el, akkor szerintem valami megoldást lehetne találni, hogy a gyerekek is elférjenek,aztán ha túl szűkös, mit számít, gondolom hamarabb is távoznának a gyerekek miatt. Én így csinálnám, ha látnám, hogy a tesóm végképp nem hajlandó/nem tudja őket otthon hagyni. Mert ha ő sem lenne ott emiatt, az engem nagyon rosszul érintene.
“Az nem jutott eszedbe kérdező, hogy nem körülötted forog a világ?”
De igen, az esküvője napján körülötte és a párja körül forog a világ.
Nem, 44, nem körülötte. Én azért hívtam vendégeket, mert szerettem volna, ha velem örülnek, nem pedig azért, hogy legyen, aki imádattal bámul az esküvőn.
Nem gondoltam, hogy egy síró gyerek tönkre tud tenni egy napot, mert az a nap nem az a fél perc, amikor ő sírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!