Szerintetek igaza van a nővéremnek, amiért nem akar eljönni az esküvőmre? Többi lent.
Ilyen eddig még sem fordult azokon az esküvökön senki fejébe hogy gyerekes szülöket meghívják akkor nem mehetnek gyerekek is egyik egy igazi nagy lakodalom volt a rokonságban ,minkett is meghívták az akkor 5 éves és 3,5 éves fiainkal egyetemben ,
Másik baráti esküvőnél csak a szertartásra hívták meg gyerekestűl lányomal mentünk el 8 éves volt ott sem volt gond ez .
Én sem mennék el ekkora kicsi gyerek nélkül az esküvödre.
Egy ötévesnek talán, de a 3 és 1 évesnek halvány fogalma sincs arról, milyen rendezvényen van és egyáltalán mit keres ott. Megy a szülővel, mert a szülő akarja.
Gondolom anyuka a munkahelyre is el mer menni gyerekek nélkül, meg színházba, vagy kozmetikushoz, fodrászhoz.....stb. Oda is viszi magával mindig mind a hármat?
Ebből az anya csinál gondot, nyugodtan otthon hagyhatná a kicsiket, ha van, aki vigyázzon rájuk és végre élvezhetne egy végig evett vacsorát és az alkalom ünnepélyességét anélkül, hogy a gyerekek után rohangálna. A gyerekei iránt érzett szeretet nem szűnik meg arra a három órára, nem ezzel kell bizonygatni.
3 év alatti gyereket nem hagynék bébiszitterre rossz tapasztalat miatt.
A ferjem szülei idősek, nem tudnak vigyázni a gyerekekre. A nővére külföldön él. Minden barátunk csalados, nem tudom szombat este naluk hagyni a gyerekeket.
Így az lenne, hogy szeretnék elmenni az esküvőre, de nem tudok. Nem tudom megoldani. Nálunk mindig anyukám vigyáz rájuk, ha kell, de hát ő nyilván ott lenne az esküvőn.
A testvéred gyerekeki is a családod. Elhiszem, hogy kevés a hely, de ha csak a rokon lesznek ott ezzel azt érezhette, hogy a gyerekei nem a család része.
A te oldaladat is értem, a gyerek eléggé eltudja lopni a showt, de ezt okosan kell kezelni
25-ös, miért gyerekgyűlölő az, aki úgy gondolja, hogy pár hónapos vagy 2-3 éves gyerekeket felesleges esküvőre vinni, mert nem nekik való?
Fura lenne, ha gyerekgyűlölő lennék, tekintve, hogy nekem is van kisbabám, de eszembe nem jutott elvinni az esküvőre, ahova hivatalosak voltunk.
Minek vittem volna? Csitítgatni, pelenkázni, szaladni utána egész este? Vagy fotózgatni, hogy fel tudjam tolni a Facebookra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!