Hogyan tudnánk rávenni a tesómat hogy elmenjen dolgozni?
Figyelt kérdés
25 éves, 6 éve érettségizett le, azóta nincs munkája, és nem is akar dolgozni. Én nem lakok már velük, de szüleim sokat panaszkodnak róla. Egész nap ül a gép előtt, zenét hallgat facebookozik, vagy xboxon hajnalig hangoskodik a haverjaival, szüleim nem tudnak tőle aludni sokszor. Megmondta sokszor már hogy ő aztán nem fog dolgozni, mert fél emberek közt lenni, de érdekes mikor a haverjaival az utcán mászkál vagy a városban akkor nem fél. Egyszer volt egy nagy balhé, mikor fater kollégája felment hozzájuk, majd valami vita alakult ki, tesóm pedig cinikusan azt mondta neki hogy "te munkásember". Utána elbeszélgettek vele majd mondta hogy ő nem kel fel reggel 6kor, meg nem dolgozik csöves gyárakban 200 ezerért. Nincs semmi célja az életben. Pszichológus kéne neki szerintem, tuti van valami baja, egészségesen senki se ilyen. Mit tennétek vele?2021. aug. 29. 13:35
41/41 anonim válasza:
Ja, s én inkább azt vetem meg, aki csak melegedni, meg pletykálkodni jár be a munkahelyére, természetesen, mint protekciós, az aztán sokkal különb helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!