Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért kell mindenem megosztano...

Miért kell mindenem megosztanom az öcsémmel?

Figyelt kérdés

Én 16f, ő 10f. Egy lusta selejt, egyfolytában őrjöng, üvölt.

Amikor vettem egy asztalit amin tudok rendesen modellezni, kisírta hogy játszhasson rajta. Játék alatt azt értsd hogy a barátaival játszik valami FireMC szerveren és ha veszít üti a billentyűzetemet.. Egyet már szét is tört egy hete, aztán amiatt lett ideges hogy egy 1000 ftos olcsót vettem..

Azon gondolkozom hogy inkább eladnám a gépem, de így kb 100e forint mínusz lenne és még a hobbimat sem tudnám csinálni :(

Jelszavazni nem fogom mert a kis szarházi még szétverné a gépem amikor nem vagyok itthon..

2021. aug. 23. 17:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
86%
A 19-es is híven tükrözi, hogy a kettős mérce a nevelésben hogy el tudja cseszni a családi kapcsolatokat. Csoda, hogy ennyi testvárpár rühelli egymást?
2021. aug. 23. 19:56
 22/25 Katona Dius ***** válasza:
87%
Ha tönkre tesz valamit, fizettesd meg a szülpkkel, ha mér annyira védik és nevelni luxus. Az meg, hogy ha nem használhatja tesó, akkor elveszik... Még ha ők vették volna, azt mondom jogos. De azt te vetted, a saját pénzedből. Ha el merik venni, vedd el te az öcsi egy drágább cuccát.
2021. aug. 23. 19:59
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha jön yt video is akkor tényleg gyakoris család kérdése :D
2021. aug. 23. 21:16
 24/25 A kérdező kommentje:
Srácok a kérdés nem kamu. Martint azért hoztam fle mert ott is hasonló a dolog. Noha a miénk szerencsére annyira nem durva, de hát na..
2021. aug. 23. 21:42
 25/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha tényleg nem kamu, ezt meg kellene mutadnod a szüleidnek, mármint a kérdést. Látniuk kell, hogy most csesz.ik el a kapcsolatodat az öcséddel és velük is. Ha nem védik meg a határaidat, lehet, hogy örökre utálni fogod az öcsédet, meg őket is. Egyébként 16 évesen simán megteheted, hogy a gyámhatóság beleegyezésével a nagyszüleidhez költözöl. Sőt, ez esetben a szüleidnek még tartásdíjat is kell fizetniük a nagyszüleidnek, és a cs.p-t is ők kapják. Ha ezt el akarják kerülni, akkor egy külön, zárható szobát biztosítsanak neked, az öcsit meg állítsák le.
2021. aug. 23. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!