Miért kell mindenem megosztanom az öcsémmel?
Figyelt kérdés
Én 16f, ő 10f. Egy lusta selejt, egyfolytában őrjöng, üvölt.
Amikor vettem egy asztalit amin tudok rendesen modellezni, kisírta hogy játszhasson rajta. Játék alatt azt értsd hogy a barátaival játszik valami FireMC szerveren és ha veszít üti a billentyűzetemet.. Egyet már szét is tört egy hete, aztán amiatt lett ideges hogy egy 1000 ftos olcsót vettem..
Azon gondolkozom hogy inkább eladnám a gépem, de így kb 100e forint mínusz lenne és még a hobbimat sem tudnám csinálni :(
Jelszavazni nem fogom mert a kis szarházi még szétverné a gépem amikor nem vagyok itthon..
2021. aug. 23. 17:20
11/25 anonim válasza:
Kell keresni olyan billentyűzetet ami elég szar ahhoz, hogy ne tudja használni. A másik, hogy van nem túl nagy méretű vezeték nélküli billentyűzet, és azt meg magaddal viszed. Vagy esetleg az egeret viszed el.
12/25 anonim válasza:
Troll :D felhozza a martint meg a húgát..
13/25 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy valami nem jó :) Aki hasonló helyzetben van kitartást az akaratos kistesókhoz
2021. aug. 23. 18:08
15/25 anonim válasza:
Akkor ez most valós vagy sem? Mert nehezen hiszem, hogy tényleg léteznek ilyen kretén szülők. Mert ha valós, ők tehetnek az öcsi viselkedéséről. Én a helyedben a nagy szülőkhöz költöznék ez esetben.
16/25 anonim válasza:
Régen ebben a korban én is így voltam öcsémmel. 1-2x megvertem érte, bedurvult kárt tett a gépben. Felhúztam magam, eladtam fater flexét, fúróját meg pár szerszámot és egyebeket amiből "kártérítettem" magam. Vettem egy biciklit is azzal a szándékkal, hogy a lurkónak adom és lefoglalja magát. Szóltam ősöknek, hogy ha nem tesznek ez ellen valamit további kreatív megoldásokat keresek a jövőben a problémámra. Másnap már tekert a kismajom mikor gépeztem, ha meg rossz idő volt felváltva nyomattuk a játékokat egymást "felügyelve", utána nem fordult elő ilyesmi.
18/25 anonim válasza:
Van egy Martin nevű srác, na annak a húfára kezd már hasonlítani…
Na, ezzel kicsit túltoltad.
19/25 anonim válasza:
Én lekevertem neki egyet és mondtam, ha elárul vagy mégegyszer meglátom a szobámban, kapja a párját. Nem értem miért hiszi azt sok szülő, hogy egy tesó a legnagyobb ajándék. Számomra átok. Mindig is gyűlöltem, ez felnőtt korunkra sem változott. Inkább kaptam volna egy kutyát
20/25 anonim válasza:
Ordas nagy kamu. Viszonylag szerény anyagi körülményeink voltak gyerekkoromban, eszembe sem jutott volna kárt tenni valaki más tulajdonában. Még csak belém se kellett nevelni, annyira alap volt, hogy vigyázunk a közös cuccokra, a máséra meg pláne. Ha a szülők nem tudják megengedni maguknak, hogy az öcsi kapjon egy olcsó használt gépet, akkor nem lehetnek túlságosan eleresztve pénzzel. Az ilyen szülők pedig biztos nem tűrnék szó nélkül, hogy a fiacskájuk eltörjön egy értékes elektronikai eszközt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!