Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért esik nehezemre bármit...

Miért esik nehezemre bármit is megosztanom a Facebookon?

Figyelt kérdés
Pár pár éve a FB profilom egy, döglött valami. Valahogy nem érzem, miért kéne bármit is megosztanom, talán félek mások véleményétől is? Látok embereket, a fontosabb életeseményeket mind megosztják, én semmit. Ettől kicsit nem létező szürke egérnek érzem magam. Miért van ez? Annyira szánalmas az életem, hogy jobb nem mutogatni? Más is van ezzel így?
2021. márc. 6. 07:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak beláttad hogy nincs értelme másoknak mutogatni magad
2021. márc. 6. 07:44
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
kb. 7 éve megszüntettem a facebook fiókomat és nem lettem tőle kevesebb, sőt. Önként adjam oda a családom és saját életem részleteit egy olyan cégnek aki adatok begyűjtéséből és ennek eladásából él?
2021. márc. 6. 08:22
 3/3 anonim válasza:
100%

Az egész facebook egy hazugság, úgy ahogy az instagram, meg a snaochet, meg minden ilyen az. Az emberek életük legjobb pillanatait osztják meg az i terneten, és te azt hasonlítod össze a hétköznapjaiddal, vagy rosszabb esetben egy elég mély időszakoddal.

Én nagyon sokáig azt hittem akkor leszek boldog ha mindenféle bulikba eljárok, mert 15 évesen azt láttam a facebookon. Aztán elég hamar kiégtem belőle, és szépen lassan rájöttem, hogy engem inkább a barátokkal összeülős, társasozós, sörözős estek tetszenek, de ilyeneket meg senki nem oosztolt soha, és szerintem azért mert mind annyira jól éreztük magunkat, hogy őszintén el is felejtettük hogy képet csináljunk.

Szóval ne ez alapján írd le az életed, és nem is kell social média jelenlétre törekedni. Carpe diem barátom

2021. márc. 25. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!