Normális, hogy a 14 éves húgomnak bejön egy 35 éves pasi?🤣
Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 15:57
21/28 anonim válasza:
Totál megszokott, de ez csak ilyen " szerelem ", egyszerűen dolgoznak benne a hormonok.
22/28 anonim válasza:
Persze, 14 évesen is és vonzódtam a 30+-os pasikhoz, mert jól néztek ki. Nagy cucc :D
23/28 anonim válasza:
Amíg plátói a dolog, addig normális :) Én sem néztem a korukat az embereknek 14 évesen, csak azt, hogy szimpi, jól néz ki stb. Nekem Eminem volt a nagy "szerelmem" tizenévesen - akkoriban pont 32-34 körül volt Eminem. Ennek a rajongásnak köszönhetem, hogy angol tudásom olyan, amilyen, hisz rengeteget hallgattam, kiírtam a szövegeit angolul-magyarul és ragadt rám mint a kosz (németet tanultam akkoriban, de az angolom jobb volt tanár nélkül is).
24/28 anonim válasza:
Igen.
Pl Johnny Depp elég sok tininek jött be az én időmben is. Pedig ő még idősebb is.
Vagy ott van Jason Momoa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!