Normális, hogy a 14 éves húgomnak bejön egy 35 éves pasi?🤣
igen, pont abban a korban van, amikor rajonghat a sztárokért, színészekért, sportolókért, jóképű férfiakért.
Amíg csak ilyen plátói rajongás van, addig normális.
Ha viszont valamit kapcsolatba fordulna az egész, na ott már van valami probléma a fejben, valami apakomplexus.
4!
Aztán miért? A szomszéd pasi nem lehet vonzó?
Persze, nekem is tetszett 14 éves koromban a szomszéd pasi kb. 35 lehetett :-D Jóban voltunk, összejártunk a családdal. A pasi jóképű volt, vicces, és emberszámba vett gyerekként, vagyis lehetett vele beszélgetni. A feleségének is mondtam, hogy tetszik nekem a férje, persze, nem vette komolyan, mivel nem is volt az. Tudomásul vették, hogy rajongok érte, és mindenki a helyén kezelte a dolgot. Nem is cikiztek miatta, stb. Rajongás volt, nem szerelem.
Aztán elmúlt. :-)
Teljesen normális szerintem.
Romai birodalomban a 14 eves rozsaszint eladtak 50 - 60 eves gazdagoknak azt azt csinalhattak a veluk amit akartak. Sokan megoltek magukat, minthogy ilyen rabszolga legyen, ertheto modon.
Most meg az a trendi lanyoknal, meg vonzo nekik ha 14 - 20 eves letukre egy 40 - 60 eves borostas izmos ferfi dofi oket ugy hogy mar faj nekik.
A 40 - 60 eves meg mosolyog hogy milyen szerencses hogy ebben a korszakban el, hogy friss szuk rozsaszin ul bele a farkaba.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!